Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Čak šest sati odličnog rocka, s Letom 3 publika skakala, mijaukala i lajala

Objavljeno:

- dana

DRUGI DAN “ČEHAJ FESTA”

U čak šest sati odličnog rocka uživala je sinoć brojna publika na drugoj večeri 3. Čehaj festu u Nedelišću.

Oko 3.000 ljudi imalo je priliku prvo slušati Genovu, a potom Kawasaki 3P, koji su potvrdili status rock atrakcije.

Nakon njih na pozornicu se popeo Psihomodo Pop predvođen Davorom Gopcem, koji je publiku bacio u trans starim hitovima. Izveli su i „Fridu“ te „Volim samo sebe“, pjesme sa svojeg prvog albuma starog gotovo 30 godina.

Publika je zamjerila Gopcu što se povremeno „pogubio“ s tekstovima.

No zato je Let 3 odradio besprijekoran koncert koji je bio vrhunac Čehaj festa. Publika je bila u deliriju: pjevalo se, plesalo, skakalo, a kad je Mrle pozvao, zajedno s njim svi su mijaukali i lajali uz pjesmu „Mijau mijau, vau vau“.

– Oduševljeni smo! Organizacija je odlična, cijena karata zbilja povoljna, a atmosfera je vrhunska, kao da smo u Zagrebu. Prvi put smo ovdje u Nedelišću, u ovoj dvorani, i mogu vam reći da ćemo se sigurno vratiti – rekla nam je Mirela iz Varaždina.

Organizator 3. Čehaj festa bio je caffe bar Millenium.

Izvor: Foto: RT

Zabava & Stil

Uskoro počinje šesta sezona kviza Sportska 5-ica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Gossip bar

U Gossip baru u četvrtak, 29. rujna u 20:15 počinje šesta sezona Sportske 5-ice.

Kviz okuplja četrdesetak sportskih entuzijasta svih profila, koji su podijeljeni u sedam do osam stalnih ekipa.

Kviz će se održavati svaka dva tjedna u sljedećih pola godine, a finale sezone se planira krajem veljače ili početkom ožujka.

– Vraćaju se sve standardne ekipe. Format kviza malo je izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu, ali ostaju 22 pitanja po kvizu, plus dodaci. Novitet je Nogometna 5-ica koja će se održavati jednom mjesečno subotom također u Gossip Baru, zasad nije poznat datum prvog kola – ističe Filip Bišćević, organizator Sportske 5-ice.

Inače, naslov brani ekipa Donkey Hot, koja je i prošle sezone obranila naslov.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Štefica Sever iz Varaždina u Edinom crvenom timu Života na vagi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Život na vagi

Na izoliranoj lokaciji u srcu Gorskog kotara počela je šesta sezona Života na vagi u kojoj će natjecatelji ući u borbu sami sa sobom, borbu s kilogramima i borbu za novu priliku. 

Čim su stigli pred natjecatelje, treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović otkrili su kako su i oni uzbuđeni zbog početka showa, a potom su im objasnili njihov prvi izazov. Pred trenerima je bilo 20 natjecatelja, a svaki je trener trebao odabrati samo osam za svoj tim. Natjecatelje je to malo obeshrabrilo, ali su komentirali da će dati sve od sebe kako bi baš oni bili odabrani.

Prvi veliki izazov bio je spinning program, što su treneri smatrali da je idealna aktivnost za sami početak zato što postoji najmanji rizik od ozljede, a i odmah će znati kako stoje s natjecateljima. 

Maja je u plavi tim odabrala Filipa, Dragicu, Nikolu, Tomu, Josipa, Mariju, Zuzanu i Mateu, a Edo je u crveni tim odabrao Željku, Dominika, Šteficu, Ivanu, Dalibora, Anju, Roka i Luku.

Prva je na vagu stala Štefica Sever (40), koja dolazi iz Varaždina i radi kao administratorica u jednoj javnoj službi.

– Fizički sam aktivna pa mi nije baš jasno otkud mi ta kilaža! – rekla je Marijani i dodala kako je stalno u pokretu te u šali dodala kako možda ima problema sa zrakom i vodom.

Kasnije je iskreno priznala kako je u njezinu životu dosta važna – lijenost. Štefica se 20 godina bavila teškom atletikom – bacala je kladivo i kuglu, a otkako se ne bavi sportom, kilogrami su se počeli gomilati.

Otkrila je kako su jedino majka i ona jake u obitelji i tata ih stalno upozorava na to te da joj je 40. rođendan bio okidač za najvažniju promjenu u životu.

– Kolegica mi je donijela tortu i kad smo je pojeli, rekla sam: “Ovo više nema smisla. Molim te, kolegice, otvori stranicu i prijavi me u Život na vagi – kazala je. Vaga je pokazala da Štefica ima 157.6 kilograma, a ona se nada da će doći ispod 100 kilograma.

Izvor: Index

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje