Povodom 20 godina poslovanja trgovina građevnim materijalom Knegingrad, u suradnji s JUB-om Hrvatska, poklonila je jednu fasadu.

Naime, od 15. srpnja do 5. rujna svi koji su željeli ovaj vrijedan poklon trebali su se prijaviti na Facebooku Radija Megaton tako da su poslali fotografiju svoje kuće s opisom zašto bi baš oni trebali sve potrebno za fasadu. Kuće su mogle biti području Varaždinske ili Međimurske županije. Stigle su 124 prijave, a najboljom je ocijenjena prijava Mihaele Slatki iz Tuhovca kod Varaždinskih Toplica.

Priča gospođe Slatki o borbi njezine obitelji da stvori topli dom, unatoč njezinoj teškoj bolesti, najviše je dirnula žiri.

– Nisam odmah ni znala da sam baš ja osvojila nagradu. Prijavila sam se i nisam se više time cijeli tjedan bavila. Dobila sam poruku od gospođe Miljenke kojom mi čestita na nagradi, išla sam provjeriti tko je gospođa. U međuvremenu me nazvala i prijateljica koja mi je čestitala. Nisam se nadala da ću baš ja osvojiti fasadu, ali jako me to obradovalo. Presretna sam da ste baš nas odabrali, da ste prepoznali koliko nam to znači. Zahvaljujem se u ime cijele obitelji! Velika je to stvar dobiti fasadu za oko 240 m2 kuće – na rubu suza zahvalila je Mihaele Slatki.

Na dodjeli nagrade svi su se zasladili prekrasnom i ukusnom tortom u obliku kante s bojom kojom je sve počastila presretna Mihaela Slatki.

– Ove godine obilježavamo jubilarnih 20 godina poslovanja te smo to odlučili obilježiti vrlo vrijednim nagradnim natječajem u suradnji s partnerom JUB-om. Tijekom našeg postojanja razvili smo se u jednu od najutjecajnijih trgovina građevnim materijalom u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i šire. Na naš natječaj stiglo je jako puno prijava, što veselih, tužnih ili šaljivih, a pobijedila je one Mihaele Slatki, koja je uspjela pobijediti tešku bolest, sa suprugom odgojiti obitelj i napraviti kuću. Žiri je imao težak zadatak odabrati pobjednicu. Hvala partneru JUB-u i Radiju Megaton koji nas je medijski popratio – istakao je Mišo Ciglar, voditelj prodaje Knegingrada.

Ivan Magdić, voditelj marketinga tvrtke JUB Hrvatska, dodao je da obitelji Slatki ostaje samo da nađu majstora za postavljanje fasade, a njegov tvrtka će pružiti sve potrebne savjete.

– Nagrada uključuje kompletni JUBIZOL EPS fasadni sustav; stiropor, ljepila i završnu žbuku po izboru. Već 20 godina fantastično surađujemo s Knegingradom, a to je bio i povod donaciji jedne fasade. Fasada ide u prave ruke. Ja sam danima pregledavao prijave, velik je broj kuća koje nemaju fasadu i teško nam je bilo odabrati pobjednika – rekao je Magdić.

Prodajni centar Knegingrad nalazi se u Gornjem Knegincu, Mavra Schlengera 6.

Radno vrijeme je od 7 do 16 sati, a subotom od 7 do 12 sati. Možete ih kontaktirati i na broj telefona 042/653-190 te e-mail: prodaja@knegingrad.hr

Komentari

Komentara