Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Neki novi klinci opravdali očekivanja i najvećih poklonika panonskog mornara

Objavljeno:

- dana

BILO JE SUPER

Na Trgu Miljenka Stančića danas su atmosferu zagrijali Neki novi klinci.

Riječ je o jedinom hrvatskom Balašević tribute band. Ideja za osnivanje jedinstvenog benda rodila se već daleke 2006. godine među grupom prijatelja. Krajem iste godine bend je započeo s prvim probama na zagrebačkoj Trešnjevci.

Nakon nekoliko mjeseci proba, “skidanja” i uvježbavanja Đoletovog repertoara, Klinci su se odvažili na svoj prvi javni nastup i predstavili se zagrebačkoj publici.

Dobro su znani i varaždinskoj publici pred kojom su nastupili nekoliko puta. Odlično je bilo i danas. 

Više u fotogaleriji. 

Izvor: Foto: Ivan Agnezović

Zabava & Stil

Sveti Nikola u Centar svijeta dolazi kočijom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Djeca širom svijeta s nestrpljenjem čekaju idući tjedan kada slavimo njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Na svom putu punom druženja s mališanima, ovaj će se svetac zaustavit i u Centru svijeta.

Ono što njegov posjet čini zanimljivim i upečatljivim je prijevozno sredstvo kojim dolazi. Naime, ovoga će puta stići, ni manje ni više nego na kočiji. Proći će ulicama grada, posjetiti vrtiće i škole te potom doći na Trg Svetog Trojstva.

– Poziva ludbreške mališane da mu se tamo u ponedjeljak pridruže od 13 do 14 sati. Siguran je da su bili dobri ove godine, stoga je za njim pripremio i darove – poručili su u Gradu Ludbregu.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Panoramski kotač: vožnju od 2 do 3 minute odrasli plaćaju 40, a obitelj 120 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ivan Agnezović

U Varaždinu je u petak, 3. prosinca, u večernjim satima, pušten u rad panoramski kotač.

Kako je objasnila direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, kotač je visok 23 metra, a stigao je iz talijanske tvornice Lamborgini. Na kotaču je 18 gondola i u svaku stane četvero ljudi, a vožnja traje dvije do tri minute.

Radit će svaki dan od podneva pa sve do ponoći, a vikendom od 10 sati do ponoći.

Cijena ulaznice za odrasle je 40 kuna, za mlade do 18 godina 30 kuna, za malu djecu u pratnji roditelja je besplatno, a u ponudi je i obiteljska ulaznica za dvoje odraslih i dvoje djece 120 kuna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje