Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Ovih osam ljepotica borit će se za titulu najljepše u Međimurskoj županiji

Objavljeno:

- dana

MISS MEĐIMURJA

Grad Prelog nakon punih 19 godina, doživjet će spektakl međimurske ljepote, a izbor za Miss Međimurja održat će se 9. lipnja.

Hotel Panorama idealno je mjesto upravo turističke ponude s sportskom dvoranom u kojoj se za ljepotice Međimurja priprema dostojna produkcija kako bi se izabrala najljepša djevojka Međimurja. I to na 25-godišnjicu izbora Miss Hrvatske za koju je pripremljen veliki humanitarni projekt „Njegujmo život“.

Evo kojih je osam djevojaka ušlo u najuži izbor za titulu.

Simona Jarni, 22 godine, Čakovec

Paula Pecač, 20 godina, Donji Kraljevec

Melani Zrna, 19 godina, Krištanovec

Ines Posavec, 22 godine, Čakovec

Ines Hečimović, 22 godine, Kotoribe

Donna Maruševac, 18 godina, Čakovec

Anja Bakan, 21 godinu, Mursko Središće

Anamarija Krčmar, 21 godina, Goričan

Izvor: Foto:

Zabava & Stil

U Varaždinu uskoro počinje 5. sezona kviza Sportska 5-ica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Arhiva

U Gossip baru u četvrtak, 28. rujna, u 20.15 sati počinje peta sezona Sportske 5-ice.

Kviz okuplja četrdesetak sportskih entuzijasta svih profila, koji su podijeljene u sedam do osam stalnih ekipa. Kviz će se održati tri puta mjesečno, a organizator je pripremio bogate nagrade za najbolje.

– Ono što me najviše veseli je da ćemo dogurali do stotog izdanja negdje krajem regularnog dijela sezone. Uz stalne ekipe pozivam ljude vrhunskog sportskog znanja da dođu i okušaju se – rekao je Filip Bišćević, organizator Sportske 5-ice.

Istaknimo da naslov brani ekipe Donkey Hot koja je slavila u četvrtom izdanju.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ovog petka veliki koncert Antonija Tkaleca „Ovo nije vrijeme predaje“ u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najpoznatiji hrvatski kantautor moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec održat će u petak, 1.listopada, veliki koncert na Franjevačkom trgu u Varaždinu, povodom promocije svog nedavno objavljenog, petog po redu studijskog albuma „Ovo nije vrijeme predaje“.

Koncert počinje u 20 sati, a Antonija će pratiti jedanaest vrhunskih i nagrađivanih studijskih i stage glazbenika: Ivan Mikulić, Nikola Mikulić, Nebojša Buhin, Marijo Bilić, Igor Štimac, Neven Putarek, Martin Pokos, Agneza Levanić, Anita Nježić, Anita Vincek i Sanja Brezovec.

– Ovo će biti puno više od „samog koncerta“! Spremamo nešto zaista posebno budući da se nalazimo u vremenu kada nam je svima potrebna „injekcija“ ohrabrenja, nade, utjehe, radosti, lijepe i pozitivne riječi. Beskrajno sam Bogu zahvalan za novi album, a isto tako, beskrajno sam radostan što će me i na ovom koncertu pratiti nevjerojatni glazbenici koji su među najboljima u Hrvatskoj. Ovim koncertom želim potaknuti ljude na pozitivno razmišljanje, na strpljivost, složnost i brigu jedni o drugima, pogotovo sad u ovom vremenu u kojem se nalazimo. Dani smo jedni drugima da si budemo oslonac, poticaj i pomoć, stoga će ovaj koncert, koji smo nazvali po novom albumu „Ovo nije vrijeme predaje“, biti uistinu drugačiji i posebniji! – rekao je Antonio Tkalec.

Na koncertu će se moći nabaviti Antonijev novi album „Ovo nije vrijeme predaje“ (kao, naravno, i sva prethodna četiri), a Antonio će nakon koncerta biti dostupan za potpisivanje albuma.

Svi koji su izdaleka ili nisu u mogućnosti doći na koncert, moći će pratiti izravni prijenos putem Facebooka i YouTube kanala „Antonio’s Music“.

– Nema ulaznica i svi ste dobrodošli. Ponesite samo nešto toplo za obući i dobru volju! – poručuju organizatori.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje