FOTOGrad Prelog/Studio VIPRO

Članovi Puhačkog orkestra Grada Preloga održali su u nedjelju, 6. siječnja, u preloškom Domu kulture tradicionalni koncert uz blagdan Sveta tri kralja.

Naime, Puhački orkestar Grada Preloga jedna je od najmlađih udruga na području Preloga, a koncertom u svibnju prošle godine obilježili su petu godišnjicu rada. Voditelj orkestra od prvoga je dana profesor Igor Hrustek, koji je s ostalim članovima na nedjeljnom koncertu kroz raznolik program pokazao koliko uživa u glazbi.

– Svim su posjetiteljima ispunjenog Doma kulture priuštili istinski glazbeni užitak i još jednom pokazali da gotovo da ne postoji čovjek koji je imun na bilo kakvu vrstu glazbe i kojemu biće ne zatitra bar na neku melodiju ili ritam – navode iz Grada Preloga.
Gosti puhačkom orkestru bili su članovi Puhačkog orkestra Grada Ludbrega, čijim orkestrom od preko 30 glazbenika ravna Slobodan Vađunec.

Među publikom koja je uživala u koncertu bili su i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, njegov zamjenik Zdravko Kvakan te predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki. Predsjednica preloškog Puhačkog orkestra Ivana Samardžija Bermanec zahvalila je svima koji ih prate i podržavaju te je članovima orkestra zaželjela puno uspjeha, posebice na ovogodišnjoj državnoj smotri u koja će se održati u Novom Vinodolskom.

Komentari

Komentara