Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Šareni baloni već tri dana vladaju nebom iznad Preloga

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Nebom iznad Preloga već nekoliko dana vladaju šareni baloni kojima samo povoljan vjetar omogućava siguran let i spektakularne noćne iluminacije.

Festival balona na vrući zrak „u pogonu“ je od rane zore, a i danas posjetitelje čeka program s radionicama za klince te ostali osebujni sadržaji za cijelu obitelj.

Primjerice, balonari su posjetiteljima u subotu omogućili razgled opreme, imali su priliku prošetati uz ili ući u kupolu balona. Večer je pak bila ispunjena koncertima, a organizatori su se potrudili i za raznovrsnu gastronomsku pobjedu.

Kakva je atmosfera u preloškoj marini pogledajte u galeriji fotografija:

Zabava & Stil

FOTO Sračincom se orili hitovi Hanke Paldum i Duška Kuliša

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Sve generacije okupile su se u subotu, 30. rujna, pod šatorom u Sračincu.

Dani Miholja bogatim programom proteklih su dana privukli mnoge na druženje u Sračinec. Posebno je živo bilo sinoć jer su zabavljali Hanka Paldum i Duško Kuliš. Pjevači koji su već desetljećima na sceni dobro su do jutarnjih sati zabavili sve koji su došli pjevati i plesati.

Pogledajte kako je izgledala fešta uz njihove hitove.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Vjerni obožavatelji napunili šator na koncertu Opće opasnosti u Sračincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nikad bogatiji program proslave Dana Općine Sračinec traje od proteklog vikenda.

Bilo je sporta, zabave, kulture, svečanosti, ukusne hrane i još puno toga.

Ponajbolja zabava ipak je svake godine na koncertima pod šatorom. U petak, 29. rujna, na svoje su došli ljubitelji domaćeg rocka. Hitovi Opće opasnosti dobro su poznati svim generacijama pa zabave nije nedostajalo. Opća opasnost ima svoju vjernu publiku koja je došla i u Sračinec. Šator je bio pun, a atmosfera odlična.

Današnja subota na Danima Miholja bit će u znaku folklora i kuburaša, a igrat će se tenis te nogomet. Za večernju zabavu pod šatorom zaduženi su Duško Kuliš i Hanka Paldum.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje