Povežite se s nama

Foto i video

FOTO: U Uskoj ulici sinoć zasjali predivni lampioni, pogledajte kakav čar dočekuje posjetitelje Špancirfesta

Objavljeno:

- dana

Varaždinske ulice i trgovi su ovih dana poprimile raskošne festivalske boje i oblike. Tako je već sinoć Uska ulica bila ogrnuta šarenilom, a za poseban ugođaj najzaslužniji su osebujni lampioni izrađeni s puno truda.

Naime, večer prije početka Špancirfesta svjetiljke tiskane u varaždinskom VIS-u zasjale su u posebno uređenoj Uskoj ulici u kojoj će se odvijati brojni kreativni programi za posjetitelje. Naime, VIS je za ovogodišnji Špancirfest, odnosno za izložbu u zraku izradio tkaninu i na nju otisnuo 27 autorskih crteža najpoznatijih regionalnih ilustratora, dizajnera te umjetnika koji su svoje radove pretvorili u sjenila izložena u Uskoj ulici. U igri svjetla i sjene idućih 10 dana uživat će veliki i mali špancireri a kako izgleda sav taj čar pogledajte u galeriji fotografija:

Foto i video

FOTO Proljetno sunce napunilo Varaždin šetačima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Regionalni tjednik

Dolazak proljeća danas se osjetio i u Varaždinu.

Varaždinke i Varaždinci lijepu subotu iskoristili su za odlazak do grada. Neki se pripremaju za sutrašnju Cvjetnicu, a drugi su već počeli nabavljati sve potrebno za proslavu Uskrsa.

Pogledajte tko je prošetao središtem Varaždina današnje subote i što je u trendu među našim sugrađanima.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Obrtnici na sajmu u Varaždinu prezentirali i prodavali rad svojih vrijednih ruku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i Grad Varaždin prvu ovogodišnju travanjsku subotu iskoristili su te organizirali 15. Obrtnički ulični sajam.

Obrtnici su kupcima do 13 sati u središtu Varaždina pokazali bogatstvo svojih vještina i proizvoda. Predstavili su se na više od 40 štandova. Svatko je mogao naći nešto za sebe na štandovima postavljenima na Trgu kralja Tomislava, u Pavlinskoj ulici i na dijelu Franjevačkog trga.

Posjetitelji su mogli uživati u glazbi te vozilima članova Oldtimer kluba Varaždin.

Pogledajte kako je bilo…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje