U organizaciji varaždinskog 5. mjesnog odbora u subotu je povodom Dana žena  održan prigodan program i druženje uz domjenak i živu glazbu za  60-ak građana.

Za dobro raspoloženje okupljenih pobrinula se glumačka družina „Profesionalci“ iz Gojanca koja je izvela najnoviju predstavu, a svim damama poklonjeni su i jaglaci.

Predsjednik mjesnog odbora (dalje MO) Darko Novoselec nije krio zadovoljstvo dobrim odazivom građana na ovakva druženja.

– Svaki put nas je sve više i lijepo je uz umirovljenike vidjeti i naše susjede srednje dobi. Važno je da svi oni razumiju da je MO ovdje zbog njih kako bi im pomogao rješavati probleme. Njih nikada ne nedostaje te često dobivam poruke i pozive građana. Njihove ideje i prijedlozi se  obrađuju i prosljeđuju nadležnim gradskim službama – pojasnio je Novoselec.

Dodao je da će se veći projekti rješavati od svibnja 2019. godine, nakon izbora za Vijeća mjesnih odbora.

– Između ostalog namjeravamo otkupiti prizemni prostor u zgradi 5. MO i prenamijeniti ga za potrebe druženja naših umirovljenika koji imaju brojne aktivnosti – zaključio je čelnik velikog gradskog mjesnog odbora koji, pokazalo se, ima još veće srce.

Kakva je bila atmosfera na druženju pogledajte u galeriji fotografija:


Komentari

Komentara