FOTONUM
IZVORNUM

Provedba građanske akcije pod nazivom „Pro(aktivan)“ koju je Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave provodila od 1. rujna, službeno je završila prošlog petka, 30. studenoga.

Iako radovi ovdje ne staju, Nezavisna udruga mladih proteklog se tjedna potrudila završiti aktivnosti planirane po projektu. Unatoč tome što su se temperature spuštale ispod nule, vrijedne volontere ni to nije spriječilo da odrade odličan posao.

Tako je riješen problem trave koja probija kroz šljunak, preostali je šljunak do kraja raspoređen po stazi, završena je obrada i bojenje dasaka pa su one postavljene na klupice te klackalice i ljuljačke koje su sada spremne za korištenje, a obojeni su i stolovi za stolni tenis.

Supernova

Iz Nezavisne udruge mladih zahvaljuju Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva na prepoznatom problemu i velikoj pomoći pri početku njegova rješavanja te Gradu Lepoglavi na financijskoj potpori za šljunak.

Naravno, nezaobilazni su vrijedni volonteri koji su marljivo radili, a izloženi raznim vremenskim uvjetima nesebično su ulagali sate i sate slobodnog vremena kako bi ovu priču uspješno priveli kraju.

Inače, akcija je prijavljena na natječaj „Naš doprinos zajednici“ te je sufinancirana sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Kako to izgleda kad mladi uzmu stvari u svoje ruke, pogledajte u foto galeriji.

Komentari

Komentara