Nastavljajući s organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg je jučer, 15. rujna, održalo još jednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija je održana u prostoru Društvenog doma u Hrastovskom, a prikupljeno je 36 doza krvi za potrebe liječenja bolesnika.

Društvo je posebno zahvalno gosp. Zdravku Gložiniću koji je tom prilikom darovao krv 116. puta, a stigao je u pratnji svoje kćeri Valentine na koju je prenio humanost i želju za pomaganjem u obliku darivanja krvi.

Akciji dobrovoljnog darivanja odazvao se i NK „Zadrugar“ Hrastovsko.

– Hvala „Kaubojima“ što su pokazali humanost. Crveni križ u znak zahvale darivao im je torbu prve pomoći – rekli su iz Društva.

Društvo se zahvaljuje i svećeniku, sumještanu koji se također odazvao ovoj humanoj akciji, kao i brojnim mještanima naselja Hrastovsko, Slanje i industrijske zone zapad grada Ludbrega.

Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg i nadalje će posebnu pozornost posvećivati edukaciji stanovništva u izgradnji svijesti o važnosti davanja krvi i stvaranju pozitivnog stava o dobrovoljnom davanju krvi.

Komentari

Komentara