Povežite se s nama

Zabava & Stil

Frizerke Mihaela Kralj, Lea Šmic, Mateja Ljubek i Metka Premužić nagrađene na Festivalu kose u Zagrebu

FOTO: Ognjen Karabegović

Objavljeno:

- dana

Firma Shapeit j.d.o.o iz Zagreba 20. studenoga 2022. organizirala je u Hotelu International u Zagrebu 4. po redu Festival kose – Advent u kosi – Izbor najljepše adventske frizure Hrvatske uz prestižne nagrade Kristalni cvijet i Zlatna tiara maslina.

Festival kose otvorili smo malom revijom ukrajinskih etno frizura koje je organizirala Ukrajinska zajednica grada Zagreba uz stručno objašnjenje predsjednice Marije Maleško i Marusija Jurista čuvarica Ukrajinskih tradicija u Zagrebu uz prisustvo brojnih frizera iz Ukrajine te posebne gošće supruge veleposlanika Ukrajine Nine Kyrylych koja je pozdravila sve prisutne natjecatelje, obrtnike, đake iz Hrvatske te goste.

Zahvalila se Hrvatskim frizerima na podršci i zaželjela im uspješno natjecanje uz čestitku sretan Božić i puno zdravlja.

Poseban gost iz Veleposlanstva Ukrajine u Hrvatskoj bio je Ruslan Jegorov, treći tajnik u Veleposlanstvu sa suprugom i djecom. Bio je prisutan i predstavnik Ukrajinske nacionalne manjine grada Zagreba Viktor Filima.

Posebna gošća iz Veleposlanstva Irske u Hrvatskoj bila je supruga veleposlanika Shevchenko Iryna.

Bilo je puno gledatelja iz različitih gradova u Hrvatskoj, a dr. Anka Kvesić Jurišić vlasnica poliklinike Mediclarus stigla je iz Sesveta.

U osam kategorija natjecali su se frizeri i đaci iz srednjih strukovnih škola, Zagreba, Gornji Stupnik, Sveta Klara, Karlovac, Jastrebarsko, Ivanić Grad, Nova Gradiška, Velika Gorica, Petrijanec, Brezje Dravsko – Cestica, Pula, Trnovec, Sračinec, Slavonski Brod, Oroslavje, Bjelovar.

Svi frizeri, natjecatelji i đaci, pokazali su veliko znanje i maštu u izradi frizura sa zakazanim kategorijama, a to su svečana, avangardna, etno i muška frizura, make up, oslikavanje lica, nail art i dizajnerska haljina.

Stručni žiri u sastavu: Dragutin Sastić – Zagreb, Višnja Loparić – Lobor – predsjednica žirija, Mateja Jokić – Zagreb, Sanela Škorput – Zagreb, Martina Kulfa – Zlatar, Silvana Slugić – Bjelovar, Jelica Potoćki – Zagreb, Lucija Brezovac – Zagreb dodijelio je nagrade obrtnicima.

Među dobitnicima su i frizerke iz Varaždinske županije.

Kristalni cvijet u kategoriji svečana frizura osvojile su: Mihaela Kralj iz frizerskog salona Metka, Brezje Dravsko – Cestica, model pod nazivom Zvjezdani sjaj adventa, i Lea Šmic iz frizerskog salona Karmenka – Trnovec, model pod nazivom Elegancija cvijeta.

Kristalni cvijet u kategoriji avangardadobile su: Mateja Ljubek – frizerski salon Royal M – Frizerski boutique Nova Ves – Petrijanec, model pod nazivom Božica nade, i Metka Premužić – frizerski salon Metka – Brezje Dravsko Cestica, model pod nazivom Božićna balerina.

Brojne tvrtke razveselile su natjecatelje svojim proizvodima, među kojima su posebne nagrade tvrtke Meyer – Trnovec Bartolovečki koji proizvode Anieer proizvode visoke kvalitete, a natjecatelji su se oduševili i posebnim poklonima s dizajnerskim jastučićima koje je izradila Bernarda d.o.o iz Nedelišća, vlasnica Bernarda Cecelja.

Zabava & Stil

FOTO Navijačka atmosfera u Varaždinu, evo kako se bodre Vatreni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Iako je početak utakmice u 18 sati, navijačka euforija osjećala se na varaždinskim ulicama od popodnevnih sati.

Kockice su zaposjele grad, a navijači su se okupljali na terasama kafića, te na varaždinskom Europskom trgu, gdje se utakmica prati na velikom ekranu.

Kakva je atmosfera pogledajte na fotografijama.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Naši veseli navijači u Njemačkoj spremni za pobjedu Vatrenih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Brojni navijači iz našeg kraja stigli su u Njemačku kako bi bodrili naše Vatrene na večerašnjem susretu sa Španjolskom.

FOTO Navijači iz našeg kraja u Njemačkoj: Ovdje je prava ludnica, sve je u kockicama, a danas očekujemo tri boda!

Među njima su i navijači iz Kneginca, Cestice, Strmca i Črešnjeva.

Poslali su nam fotografije na kojima je vidljivo kakva atmosfera vlada i da su naši navijači spremni za pobjedu Vatrenih.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje