Povežite se s nama

Sport

Garibović, Vidaček, Rodeš i Bonino nominirani za najboljeg sportaša u 2016. godini

Objavljeno:

- dana

Izbor najboljih

Enes Garibović, Jurica Vidaček, Istok Rodeš, Ivica Bonino – Hasan. Sve su ovo vrhunski sportaši, ali samo će jedan od njih ponijeti titulu najboljeg sportaša Grada Varaždina za 2016. godinu.

Već 54. godinu zaredom najboljeg sportaša bira Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, a svoju će odluku obznaniti na svečanom proglašenju 30. siječnja u varaždinskom HNK.   

Nagrade i priznanja dobit će i najbolje sportašice, sportski kolektivi i sportski djelatnici.

Četvorica nominiranih sportaša ostvarili su vrhunske rezultate na međunarodnim natjecanjima.
 

Karatist Enes Garibović je seniorski prvak Hrvatske, brončani je mlađi senior u Europi, zlatni s Europskih sveučilišnih igara, prvi je na svjetskoj rang listi mladih seniora u kategoriji do 84 kilograma….
 

Istok Rodeš najbolji je junior na svijetu u slalomu i 17. skijaš završnice Svjetskog kupa
 

Jurica Vidaček je s GRK Varaždinom osvajač Premijer lige i treći u Ligi za prvaka
 

Ivica Bonino – Hasan sedmi je na svijetu u lovu riba

Izvor:
Foto:

Sport

Županijski kup: Bednja uvjerljiva protiv Nedeljanca, slavlje i Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su prvi susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa, a u oba susreta u srijedu, 17. travnja slavili su domaćini.

Na stadionu Sloboda Varteks je ugostio Ivančicu i slavio s 3:1. Ivančani su poveli već u 1. minuti preko Kostelca i s minimalnim vodstvom otišli su na odmor. No, u drugom dijelu Bumbari su okrenuli rezultat. Prvo je Glavica u 55. minuti svojim golom izjednačio rezultat, da bi ih isti igrač u 68. doveo u vodstvo Varteks. Konačni rezultat postavio je Kanceljak golom u 78. minuti.

U drugoj utakmici Bednja je ugostili Nedeljanec i pobijedila s 3:0. Beletinčani su poveli u 16. minuti golom Bosilja, a na 2:0 povisio je Pomper golom u 29. minuti, da bi treći gol za Bednju postigao Kareem Donovan u 64. minuti.

Uzvratni susreti na rasporedu su u srijedu, 1. svibnja.

Nastavite čitati

Sport

Dinamo je ipak bio prejak za nogometaše Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u srijedu, 17. travnja na Maksimiru su odigrali susret odgođenog 5. kola SuperSport HNL-a protiv zagrebačkog Dinama, a slavili su Zagrepčani s 2:1.

Trener Šafarić izveo je sastav:  Zelenika, Škaričić, Jelenić, Lamine Ba, Boršić, Lusavec, Marina – Šego, Belcar, Poldrugač – Dabro.

Modri su poveli su poveli 26. minuti preko Martina Baturine i s minimalnom prednošću otišli na odmor. Na 2:0 povisio je Gabriel Vidović u 53. minuti. Od 63. minute Varaždin je igrao s igračem manje nakon što je isključen Luka Jelinić, no Varaždinci su postali opasniji.

Domagoj Drožđek u 72. minuti uspio je smanjiti na 2:1 što je bio konačni rezultat.

Bio je to 11. poraz varaždinskog sastava koji u idućem kolu odlazi u goste Rudešu, momčadi koja je već ispala iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje