Povežite se s nama

Zabava & Stil

Habijan pratiteljima čestitao Božić u kupaćim gaćicama i s kapicom Djeda Mraza na glavi

Objavljeno:

- dana

Damir Habijan Vam želi blagoslovljeni Božić

Isklesano tijelo Damira Habijana ponovno je tema web izdanja novina. 

Predsjednik varaždinskog Gradskog vijeća je – piše Jutarnji list –  čestitao je  Božić svojim pratiteljima na Instagramu u kupaćim gaćicama.

– Habijan je čestitao Božić svojim pratiteljima na Instagramu golišavom fotografijom s plaže na Murteru – piše Jutarnji list iše u tekstu pod naslovom ISKLESANO TIJELO I KUPAĆE GAĆICE:  Najneobičnija čestitka za Božić ove godine djelo je HDZ-ovca iz Varaždina!

Damir Habijan pozira s kapicom Djeda Mraza. 

Varaždinac se “duri” na novinare kad objavljuju njegove golišave fotke uz naznaku da se radi o HDZ-ovom političaru, pa je i Slobodna Dalmacija napisala: 

– U komentarima je napisao da more nije hladno, ali s obzirom koliko često na Instagramu objavljuje fotografije svog isklesanog tijela, teško da bi ga i ledeno more spriječilo da se skine u kupaće gaćice. 

Reklo bi se da su portali “provalili” Habijanovu želju za javnim poziranjem u golišavim izdanjima pa ćemo njegovu sličicu, kao što bismo i pravog manekena, objaviti u rubrici “Zabava & stil”.

U Jutarnjem je u showbizzu, u Slobodnoj u Spektaklima. 

Izvor:
Foto: Instagram

Zabava & Stil

Sveti Nikola u Centar svijeta dolazi kočijom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Djeca širom svijeta s nestrpljenjem čekaju idući tjedan kada slavimo njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Na svom putu punom druženja s mališanima, ovaj će se svetac zaustavit i u Centru svijeta.

Ono što njegov posjet čini zanimljivim i upečatljivim je prijevozno sredstvo kojim dolazi. Naime, ovoga će puta stići, ni manje ni više nego na kočiji. Proći će ulicama grada, posjetiti vrtiće i škole te potom doći na Trg Svetog Trojstva.

– Poziva ludbreške mališane da mu se tamo u ponedjeljak pridruže od 13 do 14 sati. Siguran je da su bili dobri ove godine, stoga je za njim pripremio i darove – poručili su u Gradu Ludbregu.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Panoramski kotač: vožnju od 2 do 3 minute odrasli plaćaju 40, a obitelj 120 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ivan Agnezović

U Varaždinu je u petak, 3. prosinca, u večernjim satima, pušten u rad panoramski kotač.

Kako je objasnila direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, kotač je visok 23 metra, a stigao je iz talijanske tvornice Lamborgini. Na kotaču je 18 gondola i u svaku stane četvero ljudi, a vožnja traje dvije do tri minute.

Radit će svaki dan od podneva pa sve do ponoći, a vikendom od 10 sati do ponoći.

Cijena ulaznice za odrasle je 40 kuna, za mlade do 18 godina 30 kuna, za malu djecu u pratnji roditelja je besplatno, a u ponudi je i obiteljska ulaznica za dvoje odraslih i dvoje djece 120 kuna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje