Povežite se s nama

Međimurje

Hari Mata Hari “žari” na Mesapu

Objavljeno:

- dana

ZA KRAJ GODINE

Svi koji vole dobru glazbu od četvrtka, 22., do petka 23. prosinca, u dvorani Mesapa u Nedelišću mogu se na najbolji način pripremiti za ispraćaj Stare godine.

Naime, za kraj organizatori su ostavili samo najbolje – koncert najpoznatije bosanske pop grupe Hari Mata Hari. Svima nama znana je po brojnim hitovima za sve generacije; “Ćilim”, “Kao domine”, “Da ti ko čovjek oprostim”, “Prsten i zlatni lanac”, “Volio bih da te ne volim”, “Svi moji drumovi” i mnogim drugima. Bend koji puni dvorane i stadione jamac je vrhunskoj zabavi. Vrata dvorane bit će otvorena od 20 sati, a nakon nastupa DJ-a na pozornicu se u 21.15 sati penju članovi grupe Tim, koja je dokazala svoju kvalitetu svirkama na najvećim okupljanjima diljem Hrvatske. 

Podsjećamo, riječ je o jednom od najboljih bendova varaždinsko-podravske regije. Gosti iz BIH praše od 23.45 sati, a program će završiti oko 4 sata ujutro.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mursko Središće: uključite se u programe Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti „Move Week“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ u suradnji s Gradom Mursko Središće i gradskom Turističkom zajednicom i ove godine organizira program „Move Week – Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti“.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe u brojne sportsko-rekreativne aktivnosti na nekoliko lokacija u gradu.

Ponedjeljak, 23. svibnja:

– Rekreativne igre djece vrtićke dobi – dvorište Dječjeg vrtića „Maslačak“ od 9 do 19 sati

– Pretrčimo 300 stepenica uz Muru na šetnici sv. Barbara: potezanje užeta, bacanje kugle, skok u dalj… – kod OŠ Mursko Središće od 18 do 19 sati

Utorak, 24. svibnja:

– Fizička aktivnost u zlatnim godinama – prostori Podružnice umirovljenika u 9 sati

– Joga i tehnike disanja – šetnica sv. Barbare od 18 do 19 sati

Srijeda, 25. svibnja:

– Rekreativne igre djece vrtićke dobi – šetnica sv. Barbare od 9 do 10 sati

– Nordijsko hodanje – ispred Centra za kulturu „Rudar“ od 18.30 do 19.30

Petak, 27. svibnja:

– Biciklijada – ispred zgrade Gradske uprave u 15.30

Nastavite čitati

Međimurje

Čakovec: Franciska Ćetković na čelu Udruge umirovljenika zamijenila Antuna Golubića

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga umirovljenika Grada Čakovca održala je redovnu godišnju skupštinu. Tom je prigodom temeljem odluke Izvršnog odbora za novu predsjednicu potvrđena dosadašnja dopredsjednica Franciska Ćetković, koja je na čelu Udruge zamijenila Antuna Golubića. Funkciju dopredsjednice je preuzela Dragica Dokleja.

Okupljene je pozdravila gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, iskoristila priliku da zahvali na suradnji dosadašnjem vodstvu. Cividini je potvrdila da je svjesna problema s nedostatkom prostora za održavanje aktivnosti te naglasila da se u suradnji s Međimurskom županijom radi na pronalasku adekvatnog rješenja. Cividini je također otkrila da će se Grad Čakovec prijaviti i na novu fazu projekta „Zaželi“, koji uključuje organiziranje pomoći starim i nemoćnim građanima.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje