Povežite se s nama

Život i društvo

Humanitarni koncert Sofije Cingule i Vlaste Godec Vinceković za Udrugu Spas

Objavljeno:

- dana

UKLJUČITE SE I VI

U dvorani Europa media u HNK Varaždin u subotu, 19. studenog s početkom u 21.30 sati održat će se veliki humanitarni koncert pod nazivom “Raspjevani likovi iz književnosti” kojim se želi pomoći Udruzi za zaštitu životinja Spas za obnovu dvorišta.

Nastupit će poznata Varaždinka, mezzosopranistica Sofija Cingula uz pratnju Ivane Godec Vinceković na klaviru. Ulaz je 20 kuna, a sav prihod namijenjen je za Udrugu Spas. Dođite i pomozite!

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Svi su pozvani na „6. španciranje po Varaždin Bregu“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Gornji Kneginec, pod pokroviteljstvom Općine, Udruga vinogradara i voćara Varaždinbreg organizira „6. španciranje po Varaždin Bregu“.

Početak programa i okupljanje sudionika je u subotu, 22. lipnja, u 16:30 sati u parku ispred Osnovne škole Kneginec Gornji.

Ruta šetnje je 5 kilometara uz tri postaje za osvježenje i druženje.

Kotizacija je 10 eura, a uključuje majicu s otisnutim logom Općine, udruge i nazivom programa, čašu, etui te gulaš i piće uz živu glazbu.

Nastavite čitati

Život i društvo

FOTO Krenuli iz Malog Bukovca, preko Drave i Dunava, da bi na Ovčari položili vijence

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas u 11 sati pod pokroviteljstvom Općine Mali Bukovec sedmorica Malobukovčana krenulo je putem Drave do Dunava i do Vukovara.

Potom će na Ovčari položiti vijence za sve koji su tamo izgubili živote u Domovinskom ratu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje