Povežite se s nama

Sport

I atletičari u Balonu

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina osigurala je uvjete za zimski trening u zatvorenom ponajprije atletičara – bacača. Riječ je o postavljanju zaštitne mreže u Balonu 1 sportske dvorane u Graberju.

Mreža omogućava zimski trening u zatvorenom bacača kladiva i diska i to će biti dodatno poboljšanje uvjeta za varaždinske atletičare, iako se Varaždin može pohvaliti da i bez toga ima jako dobre uvjete za trening atletičara, ističu iz Zajednice.
Osim njih, mrežu će koristiti i bejzbolaši za svoje udaračke treninge koje ne mogu odrađivati na otvorenom kada to ne dozvoljavaju vremenski uvjeti.
Samu mrežu po povoljnoj cijeni nabavila je Zajednica športskih udruga Grada Varaždina od poduzeća iz Slovenije koje je radilo mreže za nedavno Svjetsko prvenstvo rukometaša u Kataru, a rade mreže za dvorane u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Izvor:
Foto:

Sport

FOTO Više od 500 trkača u Varaždinu na Zimskom polumaratonu i druge dvije utrke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

DHMZ je jutros u 8 sati u Varaždinu izmjerio 0.5 stupnjeva, ali to nije zaustavilo trkače 6. Hervis Zimskog polumaratona.

Trče se još dvije utrke; Mrzli cener (10 km) i nova utrka Ledena petica (5 km).

Organizator je Trkački klub Marathon95, a Zimski polumaraton počeo je u 11 sati. Start i cilj su kod Arene Varaždin.

Za sve tri utrke prijavilo se više od 500 trkača.

Nastavite čitati

Sport

Golman Božidar Radošević na izlaznim je vratima NK Varaždina, kao problem istaknuo ponašanje trenera

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Bivši golman Hajduka Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina.

Iako je sjajno branio zadnje dvije utakmice, trener Mario Kovačević vratio ga je na klupu, piše 24sata.hr.

Bio je razočaran i uvidio jasan znak da se na njega ne računa u klubu pa je od sportskog direktora Nikole Šafarića tražio da ga pusti. Razgovarao je s čelnicima kluba i dogovorili su se da mi neće praviti probleme.

– Nije problem biti rezerva, uostalom šest mjeseci sam bio na klupi dok je branio Zelenika i to mi ne predstavlja problem. Stvar je u tome što ne želim i ne mogu prijeći preko ovakvog ponašanja trenera. Jednostavno, na takav način s njim ne mogu surađivati. To sam i rekao čelnicima kluba i oni su prihvatili moje objašnjenje. Na svu sreću, dovoljno sam u karijeri zaradio da ovakve stvari ne moram trpjeti, da se mogu držati svojih životnih principa. Želim da se prema meni ljudi ponašaju korektno, a ako to nije slučaj onda ću potražiti drugu sredinu – pojasnio je Radošević.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje