Povežite se s nama

Atletika

Kadeti AK Sloboda viceprvaci Hrvatske

Objavljeno:

- dana

EKIPNO PH U KROSU

Varaždin je po prvi put bio domaćin Ekipnog prvenstva Hrvatske u krosu, koje se održalo uz Gradsku sportsku dvoranu Varaždin.

Natjecanje su otvorili predsjednik AK Sloboda Ivan Domislović i Vjeran Radelić, zamjenik gradonačelnika Varaždina.Sudjelovalo je oko 420 trkača iz svih dijelova Hrvatske, a najuspješniji klub bio je Agram iz Zagreba. Drugo mjesto u ekipnom poretku osvojio je Dinamo zrinjevac, a zatim Aviokarte. Atletski klub Sloboda plasirao se na deseto mjesto.
Bernard Gavez je u pojedinačnom poretku bio najuspješniji od atletičara AK Sloboda s osvojenim petim mjestom na 4000 metara i s rezultatom
13.10.David Šalamon bio je sedmi u utrci kadeta na 1500 metara s rezultatom 4.43.
Također, ekipa kadeta osvojila je drugo mjesto.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje