Povežite se s nama

Život i društvo

Liga za Varaždin poziva sugrađane na prvosvibanjsko druženje u Parku V. Jagića

Objavljeno:

- dana

VRAĆAMO ŽIVOT U SREDIŠTE GRADA

Liga za Varaždin uz bogati zabavni program, zanimljive zabavne igre te besplatnu hranu i piće, poziva sve sugrađane na prvosvibanjsko druženje i proslavu Međunarodnog dana rada.

Iako djeluje tek mjesec dana i jedna je od najmlađih udruga u Gradu Varaždinu, LIGA ZA VARAŽDIN, nestranačka udruga poduzetnika, odvjetnika, liječnika, radnika, sportaša, umjetnika i drugih građana kojima je rad za opće dobro svih Varaždinaca na prvom mjestu, organizira

PRVOSVIBANJSKO DRUŽENJE građana i radnika u Parku Vatroslava Jagića, u središtu Varaždina, te u prostorima  i na terasi boutique hotela  PARK 1. SVIBNJA  2017. od 10 sati.

U bogatom zabavnom programu nastupit će poznati glazbeni sastav VIZIJA BAND, bit će organizirane i prigodne zanimljive zabavne igre i drugi sadržaji, a za bogatu kulinarsku ponudu pobrinuti će se osoblje boutique hotela PARK koji  će pripremiti jela s roštilja i druga gastronomska iznenađenja. Za sve posjetitelje hrana i piće su besplatni, a bit će i prilika za osvajanje vrijednih nagrada u zabavnim igrama i prigodnoj tomboli.

LIGA ZA VARAŽDIN i kandidat za Gradonačelnika Varaždina VLADO SEVŠEK pozivaju sve radnike i građane Grada Varaždina da se odazovu ovoj prvosvibanjskoj manifestaciji u „srcu“ grada, te da provedu ugodan, sunčan i topao dan (prema najavama meteorologa) u prelijepom ambijentu Šetališta Vatroslava Jagića uz besplatnu hranu i piće, te bogat popratni zabavni program.

VRAĆAMO ŽIVOT U SREDIŠTE GRADA – LIGA ZA VARAŽDIN

SVIM RADNICIMA I GRAĐANIMA VARAŽDINA ČESTITAMO 1. SVIBNJA – MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA – VLADO SEVŠEK, kandidat za Gradonačelnika Varaždina i LIGA ZA VARAŽDIN

 

Izvor:
Foto: VP

Život i društvo

FOTO Branitelji i ribiči otvorili Dane Miholja u Sračincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Proteklog su vikenda započeli Dani Miholja, tradicionalna proslava Dana Općine Sračinec i Župe sv. Mihaela arkanđela Sračinec. Sve je počelo uz subotu na šestom susretu branitelja Domovinskog rata.

– Drago mi je da upravo vi branitelji započinjete ove Dane Miholja, vi ste među najzaslužnijima za današnju slobodu u kojoj živimo. Drago mi je i da imamo ovako lijep prostor parka Velika graba, gdje se možemo okupiti i zajedno ugodno provesti vrijeme u sportskim aktivnostima – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Na sportskim susretima okupili su se članovi braniteljskih udruga iz Trnovca Bartolovečkog, Kneginca, Petrijanca, Maruševca, Varaždina i domaćini iz Sračinca, a prije sportskih aktivnosti položili su lampaše uz spomen obilježje pod Doma kulture.

Dani Miholja nastavljeni su u nedjelju 13. Ribičkim kupom općine Sračinec, koji je održan na jezeru Kocinka. Dan je bio oblačan i kišan, rekli bismo idealan za ribolov, no niska razina vode u jezeru nije obećavala dobar ulov.

No, na kraju se pokazalo da pravi ribolovci love i u takvim uvjetima, pa su ulovljeni i šarani preko 2.5 kilograma. Ukupno najbolji bili su Antonio Težak iz Vidovca, Robert Posavi iz Ivanca te Petar Klaus iz općine Sračinec.

Ukupno je ulovljeno više od 50 kg ribe, koja je po pravilima sportskog ribolova nakon vaganja vraćena u jezero. Uspješni organizatori i ovog kupa bili su članovi SRK Sračinec, a podjela priznanja i druženje održano je u novouređenim prostorijama uz samo jezero Kocinka u Sračincu.

Nastavite čitati

Život i društvo

U Petrijancu održana prva radionica u sklopu projekta “Budimo spremni”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Održana je prva radionica u sklopu projekta “Budimo spremni” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin.

Radionica je bila održana za članove udruga civilnog društva. Zahvaljujemo svim sudionicima na radionice kao i dobrim predavačima i naravno pozivamo sve sudionike na iduću radionicu.

Predavači Nenad Vidović i Mario Musolin održali su zanimljiva predavanja i radionicu na temu “Budimo spremni – Upoznajmo naše područje”. Uz članove 11 udruga koje su bile prisutne na radionici, na predavanju je bio nazočan i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Prisutni su imali priliku pobliže upoznati ključne rizike svog područja, postupanja u slučaju krize ili ugroze.

Dogovoreni termini sljedećih radionica za općinu Petrijanec u sklopu projekta “Budimo spremni” :

• 30.9.2022. (petak) u 17:00 – tečaj “Budimo spremni – Naučimo prvu pomoć”
• 14.10.2022. (petak) u 18:00 – radionica “Budimo spremni – Pripremimo se prije”
• 4.11.2022. (petak) u 18:00 – radionica “Budimo spremni – Volonteri u pomoć zajednici”

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje