Povežite se s nama

Život i društvo

Liga za Varaždin poziva sugrađane na prvosvibanjsko druženje u Parku V. Jagića

Objavljeno:

- dana

VRAĆAMO ŽIVOT U SREDIŠTE GRADA

Liga za Varaždin uz bogati zabavni program, zanimljive zabavne igre te besplatnu hranu i piće, poziva sve sugrađane na prvosvibanjsko druženje i proslavu Međunarodnog dana rada.

Iako djeluje tek mjesec dana i jedna je od najmlađih udruga u Gradu Varaždinu, LIGA ZA VARAŽDIN, nestranačka udruga poduzetnika, odvjetnika, liječnika, radnika, sportaša, umjetnika i drugih građana kojima je rad za opće dobro svih Varaždinaca na prvom mjestu, organizira

PRVOSVIBANJSKO DRUŽENJE građana i radnika u Parku Vatroslava Jagića, u središtu Varaždina, te u prostorima  i na terasi boutique hotela  PARK 1. SVIBNJA  2017. od 10 sati.

U bogatom zabavnom programu nastupit će poznati glazbeni sastav VIZIJA BAND, bit će organizirane i prigodne zanimljive zabavne igre i drugi sadržaji, a za bogatu kulinarsku ponudu pobrinuti će se osoblje boutique hotela PARK koji  će pripremiti jela s roštilja i druga gastronomska iznenađenja. Za sve posjetitelje hrana i piće su besplatni, a bit će i prilika za osvajanje vrijednih nagrada u zabavnim igrama i prigodnoj tomboli.

LIGA ZA VARAŽDIN i kandidat za Gradonačelnika Varaždina VLADO SEVŠEK pozivaju sve radnike i građane Grada Varaždina da se odazovu ovoj prvosvibanjskoj manifestaciji u „srcu“ grada, te da provedu ugodan, sunčan i topao dan (prema najavama meteorologa) u prelijepom ambijentu Šetališta Vatroslava Jagića uz besplatnu hranu i piće, te bogat popratni zabavni program.

VRAĆAMO ŽIVOT U SREDIŠTE GRADA – LIGA ZA VARAŽDIN

SVIM RADNICIMA I GRAĐANIMA VARAŽDINA ČESTITAMO 1. SVIBNJA – MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA – VLADO SEVŠEK, kandidat za Gradonačelnika Varaždina i LIGA ZA VARAŽDIN

 

Izvor:
Foto: VP

Život i društvo

Ispred varaždinske katedrale upaljena druga adventska svijeća

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na početku došašća ispred varaždinske katedrale je postavljen adventski vijenac te se uoči svake nedjelje došašća održava molitveno slavlje s navještajem Božje riječi i paljenjem svijeća. Drugu adventsku svijeću koja simbolizira mir u subotu, 3.prosinca, upalila je predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravka Grđan.

Molitvu je predvodio vlč. Tomislav Dodlek, župnik župe Uznesenja blažene djevice Marije u Biškupcu, a pjevao je župni zbor „Sion“.

– Svaka adventska svijeća, a time i svaki tjedan adventa, nosi određenu simboliku i poruku te nas upućuje na ono što bismo u sebi tih dana trebali osvijestiti.  Neovisno o tome jesmo li kršćani ili ne, došašće svima daje mogućnost pobliže upoznati sami sebe. Ovotjedna svijeća mira upućuje nas kako je važnije od onoga što se događa oko nas, ono što se događa u nama. Na nama je odabrati kako ćemo reagirati u određenoj situaciji, naučiti kako opraštati sebi i drugima te pronaći i davati mir sebi i drugima – poručeno je prilikom paljenja druge svijeće.

Nastavite čitati

Život i društvo

U Županijskoj palači otvorena izložba fotografija „Tako lijepa i bogata naša…Varaždinska županija“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Adventskoj čaroliji i blagdanskom duhu u Varaždinu zasigurno će pridonijeti izložba fotografija pod nazivom „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“, koju je moguće razgledati u atriju Županijske palače na Franjevačkom trgu.

Izložbu je organizirao Radio Megaton uz pokroviteljstvo Varaždinske županije i županijske Turističke zajednice. Na natječaj koji je trajao od 25. kolovoza od 3. listopada pristigla je čak 101 fotografija, dok je izloženo njih 25.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje