Povežite se s nama

Međimurje

Ljeto uz glazbu na Stančićevom trgu

Objavljeno:

- dana

LJETO NA STANČIĆU

U Varaždinu ovog ljeta neće biti dosadno. Naime, od 3. lipnja do 14. kolovoza održavat će se brojni glazbeni programi u sklopu “Ljeta na Stančiću”.

– U sklopu manifestacije ove godine očekuju nas ukupno 33 ljetne večeri. Srijedom i petkom posjetitelji će moći uživati u live koncertima bendova iz Varaždina, Čakovca, Ludbrega, Koprivnice te brojni iz Zagreba, od kojih bih izdvojila “Neki novi klinci”, “Balašević tribute bend”, “Apokalipso bend”, “The Roomers” te “Soul funk bend”.  Subotama će Stančićev trg zagrijavati DJ majstor domaćom urbanom i stranom zabavnom glazbom – najavila je Martina Pakšec, PR & Marketing menadžer agencije PRLady koja drugu godinu zaredom organizira ovu varaždinsku manifestaciju.

 

Manifestaciju otvaraju “Tragovi” iz Ludbrega koji su prošle godine zatvorili manifestaciju

Od brojnih programa izdvojila je i “Tamburice u ringu”, tradicionalnu zabavno-glazbenu manifestaciju koja će se održati 15. srpnja.

– Svi programi na Stančićevom trgu počinju u 21 sati i održavat će se do ponoći. U slučaju lošeg vremena programi će se prebacivati na utorak ili četvrtak, no najbolje je sve informacije pratiti putem naše službene FB stranice – najavila je Pakšec.

“Ljeto na Stančiću” počinje idućeg petka, 3. lipnja kada nastupaju “Tragovi” iz Ludbrega koji su prošle godine zatvorili manifestaciju.
– Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže i guštaju u ljetnim večerima u našem predivnom Varaždinu na Stančićevoj trgu – poručila je na kraju Pakšec.
Generalni sponzori “Ljeta na Stančiću” su Mea culpa, Kavana Galerija, Sermage te Myway. 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u ponedjeljak u Maloj Subotici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 29. travnja, od 8 sati u prostorijama Podružnice umirovljenika Mala Subotica (bivši matični ured) organizira se besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Osim toga građani će moći doznati više informacija o šećernoj bolesti te dobiti korisne savjete.

Ovu akciju organizira Podružnica umirovljenika Mala Subotica.

Nastavite čitati

Međimurje

Stiže novi parket u sportsku dvoranu u Murskom Središću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo turizma i sporta krajem prosinca prošle godine objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini na koji je Grad Mursko Središće prijavio projekt „Rekonstrukcija sportske dvorane u Murskom Središću – zamjena sportskog poda“

U srijedu, 24. travnja, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak prisustvovao je potpisivanju i uručivanju Ugovora za spomenuti projekt u vrijednosti od 136.419,00 eura.

Sportska dvorana u Murskom Središću će tako uskoro dobiti novi sportski pod, a uskoro će se potpisati i ugovor u vrijednosti od 883.501,39 eura za kompletnu energetsku obnovu sportske dvorane – novi krov, fasada, prozori, rasvjeta, solari, toplinske pumpe…

Time će sportska dvorana svakako postati atraktivnije mjesto za sportske događaje, treniranje i natjecanja, a također će se time u idućim desetljećima osigurati funkcionalnost sportske dvorane i neće biti potrebe za nekim većim investicijskim ulaganjima.

Obzirom što je iz ova dva javna poziva Gradu Mursko Središće dodijeljeno više od milijun eura značajno se rasterećuje gradski proračun. Uz Grad Mursko Središće više jedinica lokalne samouprave iz Međimurske županije dobilo je sredstva.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje