Povežite se s nama

Crna kronika

Ljubešćica: Iz kafića pijan krenuo kući, a završio je u odvodnom kanalu

Objavljeno:

- dana

S 2,23 promila

U Zagrebačkoj ulici u Ljubešćici jučer, 23. studenog oko 20.35 sati, ozlijeđen je 66-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.23 promila. Upravljao je parkirališnim prostorom jednog ugostiteljskog objekta u namjeri da se uključi vozilom na državnu cestu, te je prilikom skretanja u desno ne vodeći računa o brzini, smjeru kretanja i položaju vozila, prošao cijeli kolnik državne ceste, gdje je na suprotnoj strani sletio sa kolnika u odvodni kanal i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Izvor: www.edp24.co.uk
Foto: ilustracija

Crna kronika

Vozio se uz Dravu bez vozačke pa zaradio kaznu od 6000 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

D. M. (22) iz Hrašćice kažnjen je presudom Općinskog suda u Varaždinu sa 6000 kuna jer je vozio automobil prije nego li je položio vozački ispit.

Naime, auto je vozio 8. rujna 2019. godine kod derivacijskog kanala rijeke Drave.

Novčanu kaznu mora platiti od 60 dana po pravomoćnosti iste presude, a također ako plati dvije trećine kazne, smatrat će se da je ista plaćena u cijelosti.

On je krivnju priznao, a budući da je 17. rujna ove godine podnio zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, ona će mu biti oduzeta zbog prekršaja na tri mjeseca.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Sračincu vozača (29) zaustavile “Kobre”, a sutkinja ga je poslala u zatvor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U Dravskoj ulici u Sračincu u srijedu, 20. listopada, u 12.15 sati policijski službenici mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije tzv. „Kobre“ zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak iz Gornjeg Ladanja, javila je PU varaždinska.

Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilom i da se radi o višestrukom počinitelju istovrsnih prekršaja.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Varaždin, nakon čega je doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je nakon saslušanja od strane sutkinje određeno zadržavanje do tri dana, te je predan u zatvor u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje