Povežite se s nama

Zabava & Stil

Marco Mendoza, jedan od najboljih svjetskih bas gitarista, zasvirat će u Žarovnici

Objavljeno:

- dana

U sklopu europske turneje jedan od najboljih svjetskih bas gitarista Marco Mendoza u nedjelju, 3. rujna, sa svojim pratećim bendom nastupa na Music Ranchu Voodoo Lake u Žarovnici.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri bio je član hard rock giganata Whitesnake, Thin Lizzy, Journey, nastupao s Tedom Nugentom, Johnom Sykesom (Whitesnake, Tygers Of Pan Tang), Davidom Coverdaleom, Dolores O’Riordan (The Cranberries) i brojnim drugim uglednim svjetskim glazbenicima.

Godine 2012. s dotadašnjima kolegama iz Thin Lizzy, bio je suosnovač sastava Black Star Ridersa, a od 2013. do 2019. član all-star sastava The Dead Daises, s kojim je bio poseban gost grupe Whitesnake u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu.

Mendoza je i član super-grupe Iconic, čiji su članovi Michael Sweet (Stryper), potom Joel Hoekstra i Tommy Aldridge iz Whitesnakea, te jedan od najboljih hard rock vokala novije generacije Nathan James iz britanske grupe Inglorious. Debitantski album “Second Skin” objavili su 2022. godine.

Mendoza je objavio i četiri solo albuma, “Live for Tomorrow” (2007), “Casa Mendoza” (2010), “Viva La Rock” (2018), te “New Direction”, koji je izašao u rujnu prošle godine. Upravo je taj album, odnosno njegova promocija, razlog europske turneje koja traje već nekoliko mjeseci.

Nastupio je u brojnim europskim državama, a jedan od najznačajnijih koncerata bio mu je početkom kolovoza na najvećem heavy metal/hard rock festivalu na svijetu, Wacken Open Airu u Njemačkoj.

Koncert na Voodoo Lakeu završetak je te turneje, a prije Žarovnice, nastupit će u Đakovu, te u klubu Hard Placeu u Zagrebu.

Ulaz na koncert je besplatan, a početak je od 17 sati.

Zabava & Stil

FOTO Staro i mlado na koncertu Željka Bebeka u Ivancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ivanec slavi svoj dan, a tim povodom u subotu, 22. lipnja na ivanečkoj špici koncert je održao legendarni Željko Bebek.

Izveo je svoje najveće hitove, uključujući i one s grupom Bijelo dugme kao što su Ne spavaj mala moja, Selma, Ima neka tajna veza…, kao i one iz dugogodišnje samostalne karijere poput Laku noć, svirači, Da je sreće bilo, Žuta ruža, Ako voliš ovu ženu

Stigli su brojni posjetitelji koji su uživali u bezvremenskim hitovima.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prekrasni konji u nedjelju na Konjičkim igrama u Zelendvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga “Konj moj prijatelj” u nedjelju, 23. lipnja, u Zelendvoru organizira Konjičke igre koje počinju od 11 sati.

Udruga i Općina Petrijanec su glavni organizatori, a Varaždinska županija i okolne općine su suorganizatori.

Cilj je druženje vlasnika konja, ljubavi prema ovim životinjama i čuvanje tradicije.

Svečano postrojavanje počinje u 11 sati, vožnja dvoprega počinje od 12, a zabavne igre za jahače startaju u 15 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje