VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Općina Ljubešćica je za svoje mještane u protupožarnom centru u utorak, 11. veljače, održala dvije vrlo korisne prezentacije jedna na temu: „sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća“, a predstavljen je i natječaj LAG-a PRIZAG za poljoprivrednike s područja općine Ljubešćica.

Također, predstavljen je najavljen natječaj za mjere 6.2.1. i 6.4.1. (prezentirano tko je prihvatljivi prijavitelj, prihvatljive aktivnosti i druge informacije) te Program potpora u poduzetništvu u 2020. godini (predstavljen obuhvat programa u poduzetništvu, tko je prihvatljivi prijavitelj, koje mjere sufinanciranja će se provoditi, potrebna dokumentacija i dr.).

Također, Općina Ljubešćica je raspisala javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na području  Općine Ljubešćica u 2020. godini.

Programi i projekti udruga od općeg  interesa na području općine Ljubešćica za čije se financiranje osiguravaju sredstva u Proračunu Općine Ljubešćica za 2020. godinu  jesu oni koji ostvaruju javne potrebe građana i pridonose razvitku i općem napretku Općine, a odnose se na:

1) Zaštita i promicanje tradicijske baštine ljubeškog kraja

2) Poticanje i afirmacija kulturnog, glazbenog i inog stvaralaštva djece i mladih

3) Poticanje i afirmacija kulturnog amaterizma

4) Poticanje i afirmacija tehničke kulture

5) Zaštita i promicanje tekovina domovinskog rata

6) Unaprjeđivanje kvalitete života, životnih vještina i sposobnosti građana

 

 

 

Komentari

Komentara

loading...