Povežite se s nama

Međimurje

Tri sata zabave i velikih hitova: Grdović, Pejaković i Stavros krajem prosinca u Čakovcu!

Objavljeno:

- dana

Tri istinske legende domaće zabavne glazbe – Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros, 21. prosinca pripremaju koncertni spektakl u dvorani GOC u Čakovcu.

Pod imenom „Tri mušketira“, tijekom protekle dvije godine održali su velik broj zajedničkih koncertnih nastupa diljem Hrvatske i Slovenije.

Zajedno imaju preko 100 hitova, svaki preko 40 godina zapažene i uspješne karijere te tisuće sati koncertnih nastupa i kilometara, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta.

Koncertni repertoar pun je hitova poput „Dalmatinac sam“, „Tu je moj dom“, „Nije u šoldima sve“, „Oči boje lavande“, „Evo mene moji ljudi“, „Dao bi sto Amerika“, „Umoran sam“, „Da je sreće bilo“, „Dijamanti“, „Nema mi do njenih očiju“, „Ove noći jedna žena“, „Ako odem prijatelji“, „Nisam te zaboravio“, „Nesretnik sam od rođenja“, „Misli svako, da je meni lako“, „Neću“, „Nećemo noćas doma“, „Čerge“ i mnogo drugih.

Grdović, Stavros i Pejaković pružit će tako svim obožavateljima u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu ono najbolje od hrvatske zabavne glazbe, prilikom čega zasigurno možemo očekivati minimum tri sata zabave i velikih hitova.

Ulaznice u sustavu Eventima za parter iznose 85 kuna, a slobodno sjedenje 100 kuna.

Međimurje

Grad Mursko Središće dodijelio mladima nove poticaje za uređenje nekretnina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Mlade obitelji do 40 godina starosti imaju pravo na poticaje za uređenje nekretnina nepogodnih za stanovanje te mogu ostvariti do 3000 eura poticaja, a uz to Grad Mursko Središće daje i poticaje za rušenje starih kuća u visini 2000 eura u skladu s uvjetima iz javnog poziva.

Početkom siječnja ove godine Grad je raspisao Javni natječaj za dodjelu poticaja za uređenje nekretnina, a pravo na ostvarivanje poticaja imali su vlasnici nekretnina uz uvjet da je vlasnik ili supružnik vlasnika stalno zaposlena osoba neprekinuto najmanje dvije godine do dana isteka roka za dostavu prijava na natječaj te da u slučaju da se na nekretnini u kojoj je izgrađen stambeni objekt nepogodan za stanovanje kojeg namjeravaju urediti za stanovanje vlasnik ima prebivalište na području grada Mursko Središće te nema u vlasništvu drugi stan ili kuću pogodnu za stanovanje i/ili bez obzira na prebivalište vlasnika ili činjenicu da korisnik poticaja ima ili nema u vlasništvu drugi stan ili kuću pogodnu za stanovanje u slučaju da se radi o nekretnini na kojoj se nalazi stambeni objekt u ruševnom stanju kojeg namjeravaju ukloniti i na istoj parceli izgraditi novi stambeni objekt.

U zadanom roku zaprimljeno je 13 pravodobnih prijava. Povjerenstvo za dodjelu poticaja je iste razmotrilo te predložilo gradonačelniku na usvajanje. Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, u utorak, 16. travnja, u Gradskoj vijećnici s prijaviteljima je potpisao Ugovore o dodjeli poticaja za uređenje nekretnina na području grada za stambene objekte u ruševnom stanju ili za stambene objekte koji će se obnoviti.

Prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Dražen Srpak istaknuo je da svake godine dolazi sve više prijava što je pokazatelj da se veliki broj mladih obitelji odlučuje na život upravo u najsjevernijem hrvatskom gradu.

Tako je ukupno dodjeljeno 13 poticaja i to u iznosu od 24.000 eura za obnovu nekretnina i 10.000 eura za rušenje to jest sveukupno 34.000 eura.

Nastavite čitati

Međimurje

Općina Selnica bogatim programom koji počinje u nedjelju obilježava svoje dane

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Općina Selnica/Facebook

Objavljen je program obilježavanja Dana Općine Selnica.

Program je uistinu bogat, a traje od 21. travnja do 1. svibnja.

Sve počinje tradicionalnim pješačenjem u nedjelju, 21. travnja, u 13 sati.

Svečana sjednica općinskog vijeća na rasporedu je u četvrtak, 25. travnja, a istog dana je i svečana sveta misa povodom zaštitnika svetog Marka.

U OŠ Selnica 26. travnja gostuje Kerekesh Teatar, a dan kasnije, u subotu, u istu školu dolaze “Autići-Brzići”.

Nedjelja, 28. travnja, rezervirana je za kulturno umjetnički program.

Praznik rada obilježit će se od 11 sati na igralištu u Zebanec Selu, a organizator je ŠN sv. Marko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje