Povežite se s nama

Zabava & Stil

MTV objavio nominirane za godišnju dodjelu nagrada

Objavljeno:

- dana

Best Adria Act

MTV je jučer objavio imena nominiranih za 2014 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act. Za najboljeg izvođača naše regije borit će se Punčke, Vatra, Van Gogh, Gramatik i Who See.

Dodjela europskih MTV glazbenih nagrada prenosit će se uživo iz dvorane The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga, u 21:00. Glasovanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počinje danas na mtvema.com i trajat će do 8. studenoga u 23:59.

Katy Perry vodi u utrci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je sljedi  Ariana Grande, nominirana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominirani su za po četiri MTV EMA nagrade.

Australske uzdanice 5 Seconds of Summer kreću u obračun s britanskim herojima One Direction u kategoriji Najbolji pop izvođač (Best Pop), a njihovi obožavatelji suočit će se na Twitteru u kategoriji Najstrastveniji fanovi (Biggest Fans). Nastavlja se rivalstvo između Katy Perry i Taylor Swift jer će se njih dvije boriti u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female) i Najbolji izgled (Best Look). Kraljice hip-hopa Nicki Minaj i Iggy Azalea suočit će se u dvije kategorije: Najbolji hip-hop izvođač (Best Hip Hop) i Najbolji izgled (Best Look).

Bokeljski duo Who See, zahvaljujući glasovima publike, osvojio je Wild Card nominaciju i kao peti nominirani izvođač kreće u utrku za MTV Best Adria Act nagradu uz Van Gogh, Vatru, Punčke i Gramatik. Glasanje u ovoj kategoriji također počinje danas na mtvema.com i trajat će do srijede, 22. listopada. Tada će dobitnik ovog priznanja nastaviti svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje