Povežite se s nama

Zabava & Stil

Na „Danima ljeta u Trnovcu“ zabavni, vjerski i sportski sadržaji, a u subotu nastupa gost iznenađenja

Objavljeno:

- dana

U Trnovcu će se od četvrtka, 5. kolovoza, do subote, 7. kolovoza, održati trodnevna manifestacija „Dani ljeta u Trnovcu“.

Osim zabavnih i vjerskih sadržaja, upriličit će se i obilježavanje 75. obljetnice NK Trnje Trnovec.

Program će početi u četvrtak proštenjem Majke Božje Snježne, u sklopu kojeg će se od 11 sati u župnoj crkvi u Trnovcu služiti sveta misa.

U 17 će sati početi prezentacija izrade nadaleko poznate Trnovečke makovnjače, a upriličit će se i prezentacija radova tradicijskih obrta, dok će u 17.30 početi glazbeni dio programa u kojem će nastupiti mališani iz Dječjeg vrtića Zeko, KUD Mak Trnovec i Hajdina bend.

Tijekom poslijepodneva ekipe mjesnih odbora pripremat će gulaš, a nakon ocjenjivanja koje će početi u 18.15, gulaš će se besplatno dijeliti okupljenim građanima.

U večernjim satima posjetitelje će zabavljati DJ Deel Capo.

Najavljeni će se programi odvijati na prostoru ispred župne crkve Majke Božje Snježne, a u slučaju kišeu Pastoralnom centru.

U petak, 6. kolovoza, u 19 sati će u župnoj crkvi početi sveta misa koja će prethoditi ispraćaju hodočasnika koji će krenuti na hodočašće u Mariju Bistricu.

Subota, 7. kolovoza, rezervirana je za sport i glazbu. U sklopu obilježavanja 75. obljetnice osnutka NK Trnje Trnovec, na stadionu kluba u 10 sati počet će nogometni turnir, dok će u 19 sati početi glazbeni program, uz gosta iznenađenja.

Zabava & Stil

Regionalni dijeli ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati. Regionalni tjednik dijeli tri puta po jednu ulaznicu za koncert.

Ono što morate napraviti lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonili odlazak na koncert.

Sretnike ćemo objaviti do četvrtka navečer.

Ulaznice će sretnici preuzimati u petak, 22. listopada od 9 do 16 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Za ulaz na koncert Sergeja Ćetkovića potrebna COVID potvrda ili negativan test

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na koncert stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pitate se što ovaj karizmatičan glazbenik priprema varaždinskoj publici? Evo njegovog odgovora!

– Sjajnu glazbu, dobru energiju, mnogo emocija, lijepo druženje i pozitivnu atmosferu. U situaciji u kojoj živimo, trudim se da moji koncerti budu trenutak kada se izmjestimo iz stvarnosti, zaboravimo na probleme koji nas okružuju i prepustimo se glazbi i uživanju. To nas puni pozitivnim emocijama, osvježi nas, da nam novu snagu da idemo dalje.

Moć glazbe je jako ljekovita i vjerujem da će upravo tako biti i na ovom koncertu. Što se tiče pjesama, izvodit ću sve one koje su obilježile moju karijeru i koje publika voli, ali bit će tu i novih, snimljenih tokom posljednje dvije godine, kao najava novog albuma – poručio je.

Ako još nemate svoje ulaznice, za kupnju su još uvijek dostupne u sustavu i prodajnim mjestima Eventima te se mogu nabaviti na BP Petrol, Tisak Media centrima i Mjenjačnicama Exclusive Change!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje