Povežite se s nama

Međimurje

Na fotkanju u CeZamu sudjelovalo 150 vlasnika kućnih ljubimaca

Objavljeno:

- dana

Za promrzle šapice

Klub Prostor – “CeZam” Čakovec i Udruga mladih “3FF” – zajedno sa svojim partnerima te Volonterski ured Međimurja uspješno su proveli još jednu humanitarnu akciju za Azil

“Prijatelji” Čakovec. Naime, čak 150 vlasnika četveronožnih ljubimaca sudjelovalo je u dvodnevnom fotografiranju čiju realizaciju su pomogli brojni volonteri. Lavovski dio posla odradili su majstori fotografije Ivan Šardi i Zračni Alex te Darko Mareš, koji je bio odgovoran za rasvjetu. Organizatori najavljuju da će iduće godine okupiti još više sudionika. Inače, Centar za mlade Čakovec – Prostor i Udruga mladih “3FF” Čakovec – organizirali su i sedmu prodajnu izložbu međimurskih rukotvoraca. Podsjećamo, Art plac je nastao u ožujku 2011. godine kao ideja o izložbi radova međimurskih umjetnika s ciljem upoznavanja s domaćom publikom.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje