Povežite se s nama

Sport

Najbolja sezona u povijesti Fight Cluba Kovačić!

Objavljeno:

- dana

Turnirom rekreativaca završena je najbolja sezona u 14-godišnjoj povijesti Fight Cluba Kovačić. Nakon tri neizvjesna meča pobjedu i pojas prvaka Fight Cluba Kovačić odnio je Miki Marinić.

Prošle sezone članovi Fight Cluba Kovačić osvojili su 207 medalja, od čega 85 zlatnih, 75 srebrnih i 47 brončanih. Osvojeno je 18 titula prvaka Hrvatske, 8 kupova Hrvatske, 15 titula prvaka Županije i 13 titula Svjetskoga kupa. Također, osvojene su tri medalje na Europskom juniorskom prvenstvu. Također, titule najboljega kluba odnijeli su s međunarodnih turnira u Budimpešti, Vukovaru i Crikvenici te sa službenoga Svjetskoga kupa. U prošloj godini uvedeni su i novi programi. U prostorijama Kluba možete vježbati i drevnu japansku vještinu ninjutsu.

Vježba se i Hard Body – način treninga s girijama i suspenzijskim trakama, a novost je grupa mame i bebe, gdje istovremeno u jednoj dvorani mame treniraju s profesionalnom trenericom, a u drugoj njihovu djecu zabavlja teta. Osim u mušku rekreativnu grupu, može se uključiti i u rekreativnu žensku grupu, grupu preko 50 godina, savate igraonicu za djecu od 3 do 7 godina, kadetsku grupu od 7 do 13 godina i juniorsku grupu od 14 do 18 godina, koja isključivo trenira savate. Započeta je i suradnja s vrtićom, dok su treneri Marjana i Siniša Kovačić bili u Francuskoj na usavršavanju za savate disciplinu Canne de Combat i uspješno položili ispit za trenere, tako da se u Klubu može vježbati i Canne de Combat uz stručno vodstvo. U Klubu s grupama radi pet profesionalnih trenera plus dva voditelja, a na raspolaganju su doktor fizijatar i nutricionist.

U sklopu Kluba nalazi se i profesionalna teretana, koja je za članove Kluba otvorena od 0 do 24 sata sedam dana u tjednu. Upisi su u tijeku, a tijeku je i akcija kod upisa. Svaki novi član koji se upiše tijekom siječnja ostvaruje popust od 50 posto na sve programe u Klubu.

Sport

FOTO Više od 500 trkača u Varaždinu na Zimskom polumaratonu i druge dvije utrke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

DHMZ je jutros u 8 sati u Varaždinu izmjerio 0.5 stupnjeva, ali to nije zaustavilo trkače 6. Hervis Zimskog polumaratona.

Trče se još dvije utrke; Mrzli cener (10 km) i nova utrka Ledena petica (5 km).

Organizator je Trkački klub Marathon95, a Zimski polumaraton počeo je u 11 sati. Start i cilj su kod Arene Varaždin.

Za sve tri utrke prijavilo se više od 500 trkača.

Nastavite čitati

Sport

Golman Božidar Radošević na izlaznim je vratima NK Varaždina, kao problem istaknuo ponašanje trenera

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Bivši golman Hajduka Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina.

Iako je sjajno branio zadnje dvije utakmice, trener Mario Kovačević vratio ga je na klupu, piše 24sata.hr.

Bio je razočaran i uvidio jasan znak da se na njega ne računa u klubu pa je od sportskog direktora Nikole Šafarića tražio da ga pusti. Razgovarao je s čelnicima kluba i dogovorili su se da mi neće praviti probleme.

– Nije problem biti rezerva, uostalom šest mjeseci sam bio na klupi dok je branio Zelenika i to mi ne predstavlja problem. Stvar je u tome što ne želim i ne mogu prijeći preko ovakvog ponašanja trenera. Jednostavno, na takav način s njim ne mogu surađivati. To sam i rekao čelnicima kluba i oni su prihvatili moje objašnjenje. Na svu sreću, dovoljno sam u karijeri zaradio da ovakve stvari ne moram trpjeti, da se mogu držati svojih životnih principa. Želim da se prema meni ljudi ponašaju korektno, a ako to nije slučaj onda ću potražiti drugu sredinu – pojasnio je Radošević.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje