FOTOFight club Kovačić

Turnirom rekreativaca završena je najbolja sezona u 14-godišnjoj povijesti Fight Cluba Kovačić. Nakon tri neizvjesna meča pobjedu i pojas prvaka Fight Cluba Kovačić odnio je Miki Marinić.

Prošle sezone članovi Fight Cluba Kovačić osvojili su 207 medalja, od čega 85 zlatnih, 75 srebrnih i 47 brončanih. Osvojeno je 18 titula prvaka Hrvatske, 8 kupova Hrvatske, 15 titula prvaka Županije i 13 titula Svjetskoga kupa. Također, osvojene su tri medalje na Europskom juniorskom prvenstvu. Također, titule najboljega kluba odnijeli su s međunarodnih turnira u Budimpešti, Vukovaru i Crikvenici te sa službenoga Svjetskoga kupa. U prošloj godini uvedeni su i novi programi. U prostorijama Kluba možete vježbati i drevnu japansku vještinu ninjutsu.

Vježba se i Hard Body – način treninga s girijama i suspenzijskim trakama, a novost je grupa mame i bebe, gdje istovremeno u jednoj dvorani mame treniraju s profesionalnom trenericom, a u drugoj njihovu djecu zabavlja teta. Osim u mušku rekreativnu grupu, može se uključiti i u rekreativnu žensku grupu, grupu preko 50 godina, savate igraonicu za djecu od 3 do 7 godina, kadetsku grupu od 7 do 13 godina i juniorsku grupu od 14 do 18 godina, koja isključivo trenira savate. Započeta je i suradnja s vrtićom, dok su treneri Marjana i Siniša Kovačić bili u Francuskoj na usavršavanju za savate disciplinu Canne de Combat i uspješno položili ispit za trenere, tako da se u Klubu može vježbati i Canne de Combat uz stručno vodstvo. U Klubu s grupama radi pet profesionalnih trenera plus dva voditelja, a na raspolaganju su doktor fizijatar i nutricionist.

U sklopu Kluba nalazi se i profesionalna teretana, koja je za članove Kluba otvorena od 0 do 24 sata sedam dana u tjednu. Upisi su u tijeku, a tijeku je i akcija kod upisa. Svaki novi član koji se upiše tijekom siječnja ostvaruje popust od 50 posto na sve programe u Klubu.

Komentari

Komentara