FOTOarhiva
GibiGib

Uprava Nogometnog kluba Varaždin razišla se s dosadašnjim trenerom Marijom Kovačevićem iza kojeg je sjajna sezona na klupi varaždinskog drugoligaša.

Kad je Kovačević stigao na klupu, varaždinski drugoligaš je bio deveti u 2. HNL i na kraju su Varaždinci završili kao drugoplasirani. U 30 utakmica koliko je vodio NK Varaždina upisao je 17 prvenstvenih pobjeda, pet remija i šest poraza u Prvenstvu.

– Ponosan sam na rezultate od prošle sezone. Malo sportske sreće nedostajalo je da se plasiramo u 1. HNL. Zahvaljujem se igračima i upravi na odličnoj suradnji. Želim im svu sreću u budućnosti – rekao je Mario Kovačević.

U kvalifikacijama protiv Istre 1961 s Varaždincima je upisao poraz rezultatom 3:1 i 1:0 pobjedu. Tako je Varaždincima malo nedostajalo da se plasiraju u 1. HNL.

Ime Kovačevićevog nasljednika znat će se iduće tjedan, a u kuloarima se priča da bi klupu ponovno mogao preuzeti Miljenko Mumlek, koji je u prošloj sezoni vodio pionire NK Varaždina u 1. HNL.

– Više ćete znati drugi tjedan. Mumlek je jedna od opcija za klupu NK Varaždina – rekao nam je predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek.

Inače, Mumlek je Varaždince vodio pretprošle sezone u 3. HNL Istok.

 

Komentari

Komentara