Povežite se s nama

Život i društvo

Neodoljiva kombinacija: automobili iz ’50-ih i raskošne pin up ljepotice

Objavljeno:

- dana

9. Trash & Burn u Sv. Martinu

Ljubitelji ženstvenih žena i američkih automobila iz ’50 – ih jedva čekaju ovogodišnji Trash&Burn . Njihova će se očekivanja uslišiti sljedeći vikend .

 

Na seoskom truizmu “Goričanec” u Sv. Martinu na Muri sprema se jedno od sigurno najzinimljivijih događanja u Međimurju. Mnogi će reći i u Hrvatskoj. 

I neće pogriješiti. 

Trash & Burn je odlično organiziran festival, koji je zaokružena cijela priča pedesetih. Tri dana zanimljive scenografije, događanja, koncerata…

Cure se spremaju pokazati image koji su pomno birale cijelu godinu. Parada ljepote – žena i limuzina – biti će i više nego raskošna. 

I ove godine će se na lokaciji snimiti jedan od najtraženijih kalendara u Hrvatskoj – poziraju ljepotice odabrane na licu mjesta što daje poseban čar svakom izdanju kalendara. 

Bit će tu i burlesk show, burn-out, pin-up photo contest, burlesk show, nastup poznatih rockabilly rock’n’roll bendova, DJ-a, kustom art umjetnika, tattoo, barber shop te brojni retro štandovi.

S Regionalnim tjednikom i vi možete postati dio spektakularnog događanja. 

Javite se porukom u facebook sandučić Regionalnog tjednika. Prvo dvoje osvojiti će dvije ulaznice za više nego odličan Trash&Burn festival. 

 

 

Kampiranje je besplatno, a za one koje žele osjetiti dašak Trash&Burn-a, ili trebaju prijevoz, organiziran je jeftini Trash&Burn TAXI, odnosno Ford Thunderbird iz 1959.godine koji će voziti oba dana mitinga.

Za sve vlasnike američkih automobila i motora ulaz je besplatan.

 

 

 

Izvor:
Foto: T&B

Život i društvo

U gađanju glinenih meta pobijedili LD Fazan Maruševec i Josip Horvat

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Lovačkog saveza Varaždinske županije u subotu, 19. lipnja, na streljani domaćina LD Jareb iz Visokog održano je županijsko natjecanje u gađanju glinenih meta, discipline trap.

Snage su odmjerile ukupno 23 ekipe s po šest strijelaca, a najuspješniji u ekipnom poretku bili su strijelci iz LD Fazan Maruševec, koji su obranili naslov prošlogodišnjih pobjednika. Drugo mjesto nakon raspucavanja pripalo je ekipi domaćina LD Jareb Visoko, a treće mjesto osvojila je ekipa LD Šljuka iz Petrijanca.

U pojedinačnoj konkurenciji pobjedu je odnio Josip Horvat iz ekipe LD Jareb Visoko, drugo mjesto pripalo je Tomislavu Horvatu iz Srnjaka Ludbreg, a treće Siniši Greguru iz pobjedničke ekipe Fazana Maruševec.

Natjecanje je službeno otvorio načelnik Općine Visoko Dragutin Mateković, a u nastavku natjecanju se pridružio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, koji je najuspješnijim ekipama i pojedincima s načelnikom Općine podijelio pehare i medalje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Na području Grada Varaždina provedena dezinsekcija komaraca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Varaždin je jučer na svojoj internetskoj stranici objavio da su počeli borbu protiv komaraca.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije je od 16. do 18. lipnja proveo mjere adulticidne dezinsekcije komaraca na području Grada Varaždina.

Adulticidna dezinsekcija je suzbijanje letećih oblika komaraca na otvorenom prostoru.

Dezinsekcija je provedena sredstvom na bazi aktivne tvari: cipermetrin, tetrametrin, piperonil butoksid, a sukladno “Programu mjera suzbijanja patogenih mikroorganizama, štetnih clankonozaca (Arthropoda) i štetnih glodavaca čije je planirano, organizirano i sustavno suzbijanje mjerama dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od javnozdravstvene važnosti za Grad Varaždin u 2021. godini”, te sukladno Provedbenom planu provođenja preventivne i obvezatne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije kao posebne ODD mjere na području Grada Varaždina i prema Pravilniku o načinu provedbe obvezatne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!