Povežite se s nama

Sponzorirani

Ne propustite veliku ljetnu Lumini sezonu!

Objavljeno:

- dana

Ugrabite odličnu priliku i iskoristite ljetna sniženja koja se kreću i do 70%.  Popusti do 70% u Snipes trgovini, do 60% u Planet obući i Ghetaldus optici, do 50% u trgovinama  Deichmann, Hervis, Tom Tailor, Women’secret i Baby Centar te do 40% u adidasu, Europa 92 i Cicibanu samo su neke od pogodnosti koje možete iskoristiti.

Nakon dobro obavljene kupnje igrajte veliku ljetnu nagradnu igru Lumini ljetna petica jer možda osvojite odličan shopping za dobar završetak ljeta! Za svakih potrošenih 30 EUR u periodu od 1. srpnja do 31. kolovoza, ispunite kupon i ubacite ga u nagradnu kutiju kod Mjesta za informacije. Najsretniji kupac osvaja glavnu nagradu – shopping u vrijednosti od 1.000 EUR, dok će još četvero sretnika osvojiti shopping u vrijednosti od 500, 250, 150 i 100 EUR. I to nije sve!

Za članove Lumini Club-a pripremili smo super pogodnosti i poklone tijekom ljeta, u srpnju darujemo kuglicu sladoleda u Leggiero baru za kupnju iznad 50 EUR, a do 31. kolovoza dvostruki kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svoje mališane dovedite na super zabavnu igru u Twister igraonicu, a u pauzi od shoppinga osvježite se pićem u jednom od naših kafića, Leggiero baru ili Brooklyn caffe baru. Ako se shopping odulji, možete ručati u Medonja Grillu, a za savršen završetak vrućeg dana zakuglajte u Medonja Bowling & Pubu ili pogledajte jedan od ljetnih hitova u CineStaru.

Iskoristite ove ljetne vrućine za shopping i zabavu na ugodnoj temperaturi.

Radne nedjelje trgovina provjerite na LINKu, a radno vrijeme Centra za nedjelju, 16. srpnja na LINKu.

U Style by Lumini rubrici donosimo inspiraciju za kupnju na sniženju.

Više info na lumini.hr.

Sponzorirani

Zsa Zsa preuzela sponzorski  Hyundai Tucson u suradnji s Hyundai Automobil Lončar iz Varaždina!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

“Ovaj Hyundai Tucson treba mi, treba mi… “ – oduševljeno zbori mlada pjevačica Zsa Zsa koja je ovih dana preuzela  novi Hyundai Tucson u auto kući Automobil Lončar u Varaždinu, ovlaštenom Hyundai partneru za sjeverozapadnu Hrvatsku.

Ovu hvalevrijednu suradnju,  Zsa  Zsa i Automobil Lončar potpisali su na godinu dana, a mlada je pjevačica oduševljena izborom Hyundai vozila serije N koje će je sigurno odvesti na sve njene glazbene aktivnosti diljem Lijepe Naše.

Riječ je o Hyundai Tucsonu N linije sa automatskim mjenjačem i dieselskim agregatom u žarko crvenoj boji koja itekako pristaje veselom i vatrenom duhu mlade pjevačice.

– Upravo je Hyundai moj prvi auto koji sam vozila nakon položenog vozačkog ispita i stoga sam posebno sretna, a i sentimentalno sam vezana uz Hyundai. Naime, jako volim sportski izgled automobila, zato me i veseli N linija, prelazim na terenca i konačno ću imati mjesta za cijeli bend te sve naše instrumente. Dobila sam tip auta kakvog volim – sportski, mladenački i najvažnije siguran – kaže nam Zsa Zsa.

Zadovoljstvo ne kriju ni u auto kući Automobil Lončar u Varaždinu, ovlaštenom Hyundai partneru za sjeverozapadnu Hrvatsku.

– Iznimno smo ponosni na suradnju sa  Zsa Zsa, želimo joj puno uspjeha u njenoj karijeri te bezbroj sigurnih kilometara na njenim putovanjima. Stoga smo i odabrali Hyundai Tucson koji će joj omogućiti da svako putovanje provede sigurno, bezbrižno i ugodno – istaknula je direktorica Hyundai Automobila Lončar, Vlatka Lončar-Lučev.

Nastavite čitati

Sponzorirani

Rast i razvoj poduzeća ISEMA d.o.o. iz Doljana ogleda se u realizaciji EU projekta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Uspješnost i kontinuiran rast poduzeća ISEMA d.o.o. garancija su nastavka daljnjeg poslovnog uspjeha. Direktor poduzeća ISEMA d.o.o., Anton Ivšić navodi da još od samog osnivanja poduzeća u 2015. godini, bilježi kontinuirani rast poslovanja, pa tako i rast broja zaposlenika. Poduzeće ISEMA d.o.o., je u želji dodatnog razvoja poduzeća apliciralo projekt „Digitalna transformacija poduzeća ISEMA d.o.o.“ putem natječaja „Bespovratne potpore za digitalizaciju“  iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026. (NPOO).

Predmet projekta je nabava i implementacija računalnog hardwera i mrežne opreme, digitalizacija proizvodnih i administrativnih procesa, jačanje digitalnih kapaciteta zaposlenika te izrada Plana digitalne transformacije poduzeća. Projekt će u konačnici rezultirati većoj konkurentnosti poduzeća na tržištu dostatnim kapacitetima što će dovesti do bolje stabilnosti poduzeća i lakšeg praćenja globalnih trendova na tržištu.

Projekt izravno adresira potrebe ciljne skupine- poduzeća ISEMA d.o.o., koje će kroz kapitalno ulaganje digitalizirati postojeće poslovne funkcije i procese, a kroz povezivanje cjelovitog sustava i edukaciju zaposlenika stvoriti i pretpostavke za digitalnu transformaciju poslovanja koja će povratno rezultirati unaprijeđenim i inoviranim modelom pružanja usluga za krajnje klijente.

„Obzirom na novonastale tehnološke napretke, kao i cilja ekološki održivije proizvodnje, prepoznali smo potencijal naše tvrtke i projektom obuhvatili sljedeća ulaganja: Nabavili smo  i instalirali mrežne opremu i računala, pribavili CAD dizajnerski softver i potprocesore, kao i CAD dizajnerski softver za izradu metalnih konstrukcija. Nadalje pribavljen je i softver za uredsko poslovanje i softver za beskontaktno mjerenje te izrađen Plan digitalne transformacije poduzeća. Osim toga, kontinuirano ulažemo u stjecanje dodatnih znanja naših djelatnika, stoga smo temeljem projekta održali i edukaciju i obuka za rad na mjernom uređaju i programu za beskontaktno skeniranje za dva djelatnika, zatim održali školovanje i obuka za rad sa 3D CAD softwerom za dva djelatnika te edukacirali za rad s uredskim softwerom naša tri djelatnika. Sve nabavljeno i odrađeno samo je temelj za daljnja ulaganja koja planiramo sprovesti u nadolazećim godinama“ – naglasio je Ivšić.

Ukupna vrijednost projekta: 109.371,90 EUR

Iznos sufinanciranja EU: 29.006,57 EUR

Razdoblje provedbe projekta: 01. ožujka 2023. – 01. lipnja 2024.

Financira Europska unija – NextGenerationEU

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost poduzeća ISEMA d.o.o.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje