Povežite se s nama

Zabava & Stil

Neda Ukraden i Mirloslav Ilić na Mesapu u Nedelišću

Objavljeno:

- dana

KONCERT

Stiglo je vrijeme da zvijezde estrade Neda Ukraden i Miroslav Ilić održe mega koncert u dvorani Mesapa.

Organizatori koncerta, koji će biti održan u subotu, 26. studenoga, najavljuju da dvije ponajveće zvijezde Balkana dolaze u Nedelišće “zapaliti“ vjernu publiku. Podsjećamo, Neda Ukraden pjevačica je zabavne glazbe koja je karijeru započela 1967. godine. Neke od njenih najpoznatijih pjesama su Zora je, Nisam ti ja bilo ko, Da se nađemo na pola puta…

Sa svojim mnogobrojnim hitovima, koje znaju mlađe i starije generacije, uz nju će se predstaviti Miroslav Ilić iza kojeg je već 45 godina pjevačke karijere.

Ulaznice za koncert se do 15. studenoga mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna, dok će nakon toga koštati 60 kn. Na dan koncerta, koji počinje u 20 sati, ulaznice će se naplaćivati 70 kuna.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Najveći obožavatelji ugrabili ulaznice za prvi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu, evo kako je bilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Danas je, 26. travnja, prvi koncert, a najveći fanovi morali su biti jako brzi jer su za prvi najavljeni koncert ulaznice “planule”. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Iako je Prijović pet dana punila Arenu Zagreb i obožavatelji sa sjevera Hrvatske pokazali su da zaista uživaju u njezinoj glazbi. Zvijezda je plijenila stasom i glasom, a u galeriji donosimo početak današnjeg koncerta te tko je uspio kupiti ulaznice za prvi dan te uživati u glazbi.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje