Povežite se s nama

Zabava & Stil

On voli u 6, a ona iza ponoći

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Iako je mnogima to već vlastito iskustvo potvrdilo, i istraživanja su pokazala da muškarci i žene žele voditi ljubav u različito doba dana.

Sudeći prema rezultatima istraživanja koje je provela kompanija koja se bavi proizvodnjom seksualnih igračaka “Lovehoney”, muškarci to vole raditi ujutro, a žene kasno navečer. Anketa je obuhvatila 2.300 ispitanika i pokazalo se da muškarci najviše uživaju u seksu od 6 do 9 sati ujutro, dok su pripadnice ljepšeg spola raspoloženije za razmjenu nježnosti između 23 sata i 2 sata poslije ponoći. Samo 16 posto muškaraca izjavilo je da voli voditi ljubav prije spavanja, dok svega 11 posto žena priželjkuje seks u jutarnjim satima.

Oko 44 posto žena i 33 posto muškaraca koji su sudjelovali u istraživanju priznali su da su u ranijim vezama imali probleme zbog različitih seksualnih potreba. Ipak, ispitivanje je također pokazalo da se partneri prilagođavaju jedni drugima.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

U Svetom Đurđu priprema se prava fešta, u petak nastupa Dražen Zečić, u subotu Mejaši

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Sveti Đurđ povodom obilježavanja Dana Općine organizira bogat i zanimljiv program uz dobro poznata imena hrvatske glazbene scene.

Tako će publiku u Svetom Đurđu zabavljati Dražen Zečić 19. travnja, a Mejaši 20. travnja. Koncerti će se održati na igralištu osnovne škole Sveti Đurđ. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio te na dan koncerta.

U povodu dana Općine pripremljen je zaista raznovrstan program, od sportskih događanja pa do zabave za najmlađe.

Što su sve pripremili u Svetom Đurđu možete pogledati u nastavku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Snima se dokumentarni film od navijačkoj skupini White Stones

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dokumentarni film o ljudima koji su i život svoj i sreću svu ostavili Varteksu premijerno će biti
prikazan u ožujku iduće godine, 35 godina od osnivanja navijačke skupine White Stones.

Na lokacijama u Varaždinu krenulo je prije nekoliko tjedana snimanje dokumentarnog filma Čuvari tvojeg imena, o navijačkoj skupini White Stones. Stonesi već 35 godina ponosno i
beskompromisno podupiru svoj nogometni klub NK Varteks, od onog bivše kluba koji je na
prijelazu iz 20. u 21. stoljeće bio institucija hrvatskog nogometa, iz godine u godinu
predstavljajući Hrvatsku u europskim natjecanjima, do novog kluba baziranog na takozvanom
socios modelu.

Dokumentarni film Čuvari tvojeg imen pokrit će sve te povijesne trenutke uz pomoć arhivskog materijala i brojnih intervjua sa akterima na navijačkoj sceni i u NK Varteksu. Autor filma je dugugodišnji član White Stonesa Dražen Vučković, a produkciju potpisuju varaždinski filmaš Jurica Hižak i varaždinska produkcijska kuća Rebl film. Cijela filmska ekipa je iz Varaždina, a u filmu će se koristiti i isključivo glazba varaždinskih autora, bendova BKD i Denigma, Ljubomira Kerekeša, Kronje, Sabya i Žete. Arhivski materijal za potrebe snimanja filma ustupili su navijačka skupina White Stones, obitelj Herjavec, Varaždinska televizija VTV, Vladimir Mrak, Željko Hajdinjak i Mario Lovrak kojima se autor i produkcijski tim iz svega srca zahvaljuju.

Do sada su snimljena tri filmska seta od planiranih 10, a snimanje se nastavlja punom
parom i film bi trebao biti premijerno prikazan u n ožujku iduće godine, na 35. godišnjicu
osnivanja navijačke skupine White Stones. Vrijedi spomenuti i da su snimanje filma financijski pomogli brojni donatori, posebno ekipa osnivača i dugogodišnjih članova navijačke skupine White Stones koji su se okupili pod krilaticom Jageri 1990, ali i brojni sponzori te Grad Varaždin.

Podršku filmu pruža i lokalna rockerska scena tako da su organizatori Open air rock festivala Freedom Fest koji će biti održan na Stadionu Sloboda 25. svibnja ove godine, a na kojem će nastupiti bendovi Zadruga, Njake i Zadovoljština, Black Jack, The Wonderful Flying Machine, Godfathers, Najveribest, Foilers i naravno Grozni Gadovi, odlučili donirati dio novca od ulaznica koje će biti prodane u pretprodaji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje