Povežite se s nama

Međimurje

Nove potpore poljoprivrednicima

Objavljeno:

- dana

Javni poziv

Međimurska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora malih vrijednosti u poljoprivredi koji sadrži 5 mjera.

Sredstava osigurana u njenom proračunu u ukupnom iznosu od 650.000 kuna, namijenjena su za poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik, udruge poljoprivrednih proizvođača, one koje se bave razvojem ruralnog područja i očuvanja vrijednosti sela, poduzetnike i ustanove, koji imaju sjedište, odnosno čije se prebivalište i djelatnost odvija na području Međimurske županije i koji prema Županiji nemaju dugovanja. Zahtjevi za potpore podnose se na obrascima za svaku pojedinu mjeru. Mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarske djelatnosti, Odsjek za poljoprivredu i turizam ili na županijskim internetskim stranicama.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje