NOVO

Uživanju u masaži možete se prepustiti u novootvorenom salonu za masažu Melissa u Varaždinu, Zagrebačka 15, (nasuprot hotela Turist i u blizini pansiona Maltar) gdje su provjereno najjeftinije cijene u gradu!

Stresan, ubrzan te sjedilački način života uzrokuje mnoge kronične tegobe kod svih dobnih skupina ljudi poput: migrena i tenzijskih glavobolja, loše cirkulacije, bolova u vratu i kralježnici…

Bez obzira koliko pisali o vrijednosti masaže, kad je u pitanju očuvanje zdravlja, čak i liječenje nekih zdravstvenih i psihičkih tegoba, najbolje ju je iskušati na vlastitoj koži, odvojiti vrijeme za sebe i odlučiti se za jedan od masažnih tretmana.

Upravo stoga, mi u Melissi smatramo da masaža ne bi smjela biti luksuz nego potreba koju si svatko može priuštiti.

Stoga smo za sve naše korisnike pripremili izvrsne ponude i prilagodili cijene svim skupinama ljudi.

Redovne cijene masaža kreću već od 40kn za tretman u trajanju od 30min.

Također, dajemo trajni popust umirovljenicima, studentima i nezaposlenima od 20%!

Najpovoljniji i najpopularniji paket masaža (4+2 GRATIS) uključuje četiri masaže uz koje Vam poklanjamo dvije masaže besplatno u iznosu od 160 kn čime cijena jedne polusatne masaže u paketu iznosi SAMO 27kn!

Radno vrijeme salona: ponedjeljak, srijeda i petak dvokratno 9h-12h i 16h-20h, utorak i četvrtak jednokratno 13h-20h i subotom od 8h-13h.

Naručiti se možete na broj mobitela 092/348-1769 ili na našoj facebook stranici u inbox https://www.facebook.com/salonzamasazumelissa/

Dodatne informacije možete pronaći na našoj službenoj web adresi: http://www.masaza-melissa.eu/

Vaša Melissa

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara