Povežite se s nama

Međimurje

Ove nedjelje pohod na Ivanščicu za rekreativce

Objavljeno:

- dana

AKCIJA

Želite li ovoga vikenda biti aktivni, priključite se sudionicima 34. akcije pod nazivom “Kretanje – zdravlje” koja se održava ove nedjelje na Ivanščici u susjednoj županiji.

Ovu akciju tijekom ljeta tradicionalno organizira HPD “Ivančica” iz Ivanca u suradnji s Društvom za sportsku rekreaciju Ivanec i Društvom „Maska“ Ivanec. Planinarsko turistički pohod počinje u 6 sati na prvoj kontrolnoj točki u središtu Ivanca, odakle put vodi preko Prigorca, Žganog vina, izvora Mrzljak i Černe mlake do vrha Ivanščice. Put je pogodan za sve uzraste tako da se mogu priključiti svi zainteresirani, a na vrhu se poslijepodne organizira sportsko-rekreativni program.

Izvor:
Foto: Arhiva

Međimurje

FOTO Dani otvorenih vrata Umjetničke škole Miroslav Magdalenić u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec održala je u subotu, 27. svibnja Dane otvorenih vrata.

Sama manifestacije je održana u prijepodnevnim satima, gdje je škola predstavila svoje aktivnosti, a na Trgu Republike održan je koncert Puhačkog orkestra Umjetničke škole.

Nastavite čitati

Međimurje

Srebro i bronca za Mažoretkinje Male Subotice na Državnom prvenstvu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Juniorski sastav Mažoretkinja Male Subotice sudjelovao je na Državnom prvenstvu mažoretkinja u Puntu na otoku Krku. U tri dana prvenstva djevojke su se natjecale s ukupno četiri koreografije i to u kategorijama štap, pompon i solo juniorke.

Ekipa u plavom je ove godine postigla najveći uspjeh do sada popevši se dva puta na postolje. U kategoriji juniorke pompon osvojile su 3. mjesto i brončanu medalju, a Ana Višnjić je u kategoriji juniorke solo osvojila izvrsno 2. mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji juniorke štap cure su osvojile visoko 5. mjesto. Trenerica juniorki i voditeljica sekcije mažoretkinja koja djeluje u okviru KUU Zvon je Ivana Hajdinjak.

Ovo je bilo treće državno prvenstvo za Mažoretkinje Male Subotice, a sa svakog su se do sada vratile s medaljama oko vrata. Zahvaljujući svojim uspjesima i predanom radu tijekom pet godina djelovanja došle su u sam vrh mažoret plesa u Hrvatskoj, a dokaz toga je i broj članica Udruge koji kontinuirano raste. Mažoretkinje Male Subotice su tako postale pravi simbol i promotor Općine Mala Subotica.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje