Povežite se s nama

Crna kronika

Pojasnio da prikuplja donacije za gluhonijemu djecu pa u Varaždinu okrao 86-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

U ponedjeljak, 6. studenoga, oko 12 sati, na parkiralištu u Ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 86-godišnjaka, javila je PU varaždinska.

Navedeni, nepoznati mlađi muškarac je pristupio oštećenom te mu pružio papir s tekstom da prikuplja donacije za gluhonijemu djecu, na što mu je isti dao iznos od 15 eura. Kako je nepoznati tražio još novca, dogovorili su da će mu 86-godišnjak dati još 5 eura, a kako nije imao sitnog novca, dao mu je novčanicu od 200 eura, pod uvjetom da mu nepoznati uzvrati 195 eura. No, nakon što mu je predao spomenutu novčanicu, nepoznati je muškarac s njom pobjegao s mjesta događaja.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Crna kronika

Tek joj je 19 godina, a već je nožem napala i ozlijedila drugu ženu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jučer, 22. veljače, oko 11 sati u Murskom Središću, u obiteljskoj kući u Ulici Sitnice, zbog prijašnjih nesuglasica 19-godišnjakinja napala je 22-godišnjakinju te joj pritom nožem nanijela nekoliko ubodnih rana i porezotina, javila je PU međimurska.

Pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 22-godišnjakinja u događaju lakše ozlijeđena.

Protiv osumnjičene 19-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Beretinec: traktorist s 2.23 promila usred dana skrivio prometnu i samo otišao

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 22. veljače, oko 13.25 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 56-godina upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola od 2.23 promila, javila je PU varaždinska.

On je započeo traktorom skretati u lijevo na prilaznu cestu, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom je prilikom prednjim lijevim kotačem traktora udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljala 20-godišnjakinja, a tom prilikom se nalazila u fazi pretjecanja.

Nakon prometne nesreće 56-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da s drugim sudionikom nije popunio i potpisao europsko izvješće, niti je na drugi način ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu.

Naknadno je pronađen po policijskim službenicima. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastupila materijalna šteta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje