Povežite se s nama

Crna kronika

Policija traži očevice sudara koji se dogodio u srijedu u varaždinskoj Zagrebačkoj ulici

Objavljeno:

- dana

U srijedu, 6. listopada, oko 21 sat u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, na raskrižju Zagrebačke i ulice Frana Supila, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom u smjeru Gospodarske ulice. Dolaskom do raskrižja s ulicom Frana Supila, ušao je u isto te prednjim dijelom vozila udario u stražnji desni bočni dio osobnog vozila kojim je tom ulicom u smjeru ulice Miroslava Krleže, upravljao 25-godišnjak. Do prometne nesreće je došlo na način što je jedan od vozača navedenih vozila ušao u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu.

– Molimo građane koji imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin ili na broj telefona 372-404 odnosno 192 – kažu iz policije.

Crna kronika

Kod V. Toplica policija pronašla trojicu dehidriranih migranata iz Afrike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinska policija u srijedu, 1. prosinca oko 17.30 sati zaprimila je dojavu nepoznate osobe koja je na lošem engleskom jeziku dojavila da se nalazi na nepoznatom području s dva prijatelja i da trebaju pomoć jer su ozlijeđeni.

Policijski službenici su odmah poduzeli sve radnje u cilju pronalaska osoba, a što su i uspjeli. 

– Dolaskom na mjesto dojave u mjesto Škarnik kod Varaždinskih Toplica, policijski službenici su uočili tri osobe, za koje je kasnije utvrđeno da se radi o državljanima Gambije koji su nezakonito prešli državnu granicu, a koji su bili ozlijeđeni od kretanja po neprohodnom terenu te dehidrirani. Zbog lošeg psihofizičkog stanja na mjestu događaja im pružena liječnička pomoć te su ih djelatnici Zavoda za hitnu medicinu prevezli u varaždinsku Opću bolnicu – ističe varaždinska policija.

Policijska uprava varaždinska provodi  kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ulaska i boravka osoba u Republici Hrvatskoj.

Nastavite čitati

Crna kronika

Davor iz okolice Ludbrega napio se rakije u goricama pa zatočio svoju partnericu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Davor (38) iz okolice Ludbrega na Općinskom sudu u Varaždinu optužen je zbog protupravnog oduzimanja slobode, piše Podravski.

Prema optužnici Davor se s prijateljem u vinogradu napio rakije i nakon što je stigao kući, do krajnjih je granica izmaltretirao djevojku s kojom živi, ali i susjede koji su mu pozvali policiju.

Dogodilo se to 7. lipnja prošle godine između 23.00 i 23.30 sati. Kako piše u optužnici, Davor je tijekom verbalnog sukoba s partnericom, kada je ona htjela napustiti dom, kako bi je spriječio, stao na vrata dnevnog boravka i raširio ruke.

Nesretnica nije mogla otići iz kuće sve dok nije iskoristila njegovu nepažnju pa se iskrala i pobjegla kod susjeda potražiti pomoć. Nakon što je uhićen i saslušan, Davor je pušten na slobodu, a istražni zatvor sud mu je zamijenio za mjere opreza. 

Više pročitajte na Podravskom.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje