Povežite se s nama

Atletika

Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Nakon uspješnog nastupa naših atletičara na Prvenstvu Balkana za seniore i seniorke, odakle su se vratili s tri medalje, članovi AK Sloboda nastupili su i na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore i juniorke.

Tako su u turskom Erdineu za hrvatsku reprezentaciju nastupili Franja Želimorski i Bernard Gavez.
Bernard Gavez bio je sedmi u utrci na 800 metara s rezultatom 2:02.58. Franja Želimorski bila je šesta u bacanju koplja i to s rezultatom 38.65.
S njima je bio i predsjednik kluba Ivan Domislović, koji je rekao kako je zadovoljan rezultatima, s obzirom da je to bio prvi nastup mladih atletičara na tako velikom natjecanju.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje