Povežite se s nama

Moda i ljepota

Puls grada

Objavljeno:

- dana

Temperature oko nule i hladan sjeverni vjetar zabundao je naše sugrađanke, no i tako utopljene i sakrivene pod slojevima odjeće nisu propustile priliku pokazati svoju vitku figuru. Znaju Varaždinke dobro da su jakne i kaputi tu da ih griju.

No, ako prate liniju tijela, prava jakna ili kaput može istaknuti njihov vitak struk i savršenu liniju tijela. Topli šalevi, čizme i gležnjače već su odavno u upotrebi, a jesu li uz njih odabrale suknju, haljinu ili uske hlače ovisilo je isključivo o tome koliko su bile spremne trpjeti hladnoću. Ipak, koliko god vjetar jako puhao, a temperature “plesale” na rubu plusa i minusa, Varaždinke još ne dopuštaju da im kape i šeširi kvare frizure! Kako su Varaždinske dočekale prve hladnije dane pogledajte na fotografijama fotoreportera Regionalnog tjednika Ivana Agnezovića. 

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje