POZNATI DIZAJNER NA DANIMA VJENČANJA

– Volim da žena u haljini izgleda senzualno, lijepo i da je dama – rekao je Boris Banović, poznati hrvatski “Fashion guru”, modni kritičar, kolumnist i modni dizajner na modnoj reviji održanoj na Danima vjenčanja u Graberju u Varaždinu gdje je predstavio svoju kolekciju svečanih haljina i vjenčanica koje je kreirao za poznati brend Wedding city.

Varaždinci su njegovu kolekciju imali priliku vidjeti prvi nakon što je predstavljena na Fashion.hr-u, a u kolekciji svečanih haljina predstavio je svoju viziju klupske mode za žene, ali i muškarce.

“Čipka mi je bila izazov, bilo me malo strah”

Duge haljine prate linije ženskog tijela, šljokice plijene pažnju, a duboki prorezi izazivaju, ali ne otkrivaju previše. Maškarce, pak, Banović vidi u jednostavnim odijelima s pokojim detaljem.

– Nemojte slušati mame, bake, tete i sestre kad kupujete vjenčanicu. Mislite o sebi jer to je vaš dan – poručio je mladenkama  Boris Banović

– Smatram da večernja haljina mora biti duga, a onda sam u svojoj kolekciji pokušao to napraviti da izgleda i seksipilno. Zašto crna boja? Vodio sam se klupskom modom, a ona je sama po sebi tamna. Uostalom, svi dobro izgledamo u crnom, zar ne? – otkrio nam je poznati “Fashion guru” i otkrio da se suradnja s Wedding cityjem i dalje nastavlja.

– Nisam majstor čipke i u početku suradnje me je, priznajem, bilo malo strah. To mi je bio izazov. No, mogu najaviti da suradnju nastavljamo i dalje – otkrio je Banović koji je zadovoljan sa svojom kolekcijom.

– Vjerujem u svoje modele. Važno je da svaki dizajner vjeruje u to što predstavlja, pogotovo u današnje vrijeme kad je sve moderno. Dok su nekad dizajneri bili ti koji su diktirali modu, danas trendove diktiraju Facebook, Instagram, Street style i poznate osobe – otkrio je.

Nakon predstavljanja na Danima vjenčanja očekuje da će ga prepoznati i Varaždinci. Njegove svečane haljine i vjenčanice te cjelokupna ponuda Wedding cityja bit će im dostupna preko centra za mladence Wedding street u Zagrebačkoj ulici 4 a u Varaždinu.

Ono što je u Zagrebu, to je i u Varaždinu

– Wedding city kao brend sam po sebi je unio novitete na tržište vjenčanja, odnosno, prvi smo objedinili vjenčanice, odijela, cipele za mladenku, mladoženju, njihove roditelje, kume, nakit, torbice… Dakle, sve što je potrebno jednoj užoj obitelji za vjenčanje u Wedding cityju možete pronaći na jednom mjestu. Tu uslugu pružili smo u West gateu u Zagrebu na 760 četvornih metara, a kroz suradnju s Zlatarnom Beriša – Matilda i Albert i Wedding street sada to isto nudimo ovdje, u Varaždinu.. Wedding city ima u ponudi više od 800 različitih vjenčanica, od jednostavnih, praktičnih prikladnih za vjenčanja na dalekim putovanjima do ekstravagantnih. Wedding city je jedan i sve haljine koje su dostupne u Zagrebu, dostupne su i u Varaždinu. Dakle, mladenka u Varaždinu može naručiti ono što želi iz Zagreba i bit će joj dostavljeno – poručila je Dea Olup iz Wedding cityja u kojem dobro znaju da je vjenčanje jedan poseban događaj.

– Vjenčanje je posebno i taj dan žena mora biti posebna. To je trenutak koji poštujemo i koji Wedding city mladenkama želi pružiti – rekla je Olup.

 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Komentari

Komentara