Povežite se s nama

Zabava & Stil

Boris Banović u Varaždinu: Volim da žena izgleda senzualno, lijepo i da je dama

Objavljeno:

- dana

POZNATI DIZAJNER NA DANIMA VJENČANJA

– Volim da žena u haljini izgleda senzualno, lijepo i da je dama – rekao je Boris Banović, poznati hrvatski “Fashion guru”, modni kritičar, kolumnist i modni dizajner na modnoj reviji održanoj na Danima vjenčanja u Graberju u Varaždinu gdje je predstavio svoju kolekciju svečanih haljina i vjenčanica koje je kreirao za poznati brend Wedding city.

Varaždinci su njegovu kolekciju imali priliku vidjeti prvi nakon što je predstavljena na Fashion.hr-u, a u kolekciji svečanih haljina predstavio je svoju viziju klupske mode za žene, ali i muškarce.

“Čipka mi je bila izazov, bilo me malo strah”

Duge haljine prate linije ženskog tijela, šljokice plijene pažnju, a duboki prorezi izazivaju, ali ne otkrivaju previše. Maškarce, pak, Banović vidi u jednostavnim odijelima s pokojim detaljem.

– Nemojte slušati mame, bake, tete i sestre kad kupujete vjenčanicu. Mislite o sebi jer to je vaš dan – poručio je mladenkama  Boris Banović

– Smatram da večernja haljina mora biti duga, a onda sam u svojoj kolekciji pokušao to napraviti da izgleda i seksipilno. Zašto crna boja? Vodio sam se klupskom modom, a ona je sama po sebi tamna. Uostalom, svi dobro izgledamo u crnom, zar ne? – otkrio nam je poznati “Fashion guru” i otkrio da se suradnja s Wedding cityjem i dalje nastavlja.

– Nisam majstor čipke i u početku suradnje me je, priznajem, bilo malo strah. To mi je bio izazov. No, mogu najaviti da suradnju nastavljamo i dalje – otkrio je Banović koji je zadovoljan sa svojom kolekcijom.

– Vjerujem u svoje modele. Važno je da svaki dizajner vjeruje u to što predstavlja, pogotovo u današnje vrijeme kad je sve moderno. Dok su nekad dizajneri bili ti koji su diktirali modu, danas trendove diktiraju Facebook, Instagram, Street style i poznate osobe – otkrio je.

Nakon predstavljanja na Danima vjenčanja očekuje da će ga prepoznati i Varaždinci. Njegove svečane haljine i vjenčanice te cjelokupna ponuda Wedding cityja bit će im dostupna preko centra za mladence Wedding street u Zagrebačkoj ulici 4 a u Varaždinu.

Ono što je u Zagrebu, to je i u Varaždinu

– Wedding city kao brend sam po sebi je unio novitete na tržište vjenčanja, odnosno, prvi smo objedinili vjenčanice, odijela, cipele za mladenku, mladoženju, njihove roditelje, kume, nakit, torbice… Dakle, sve što je potrebno jednoj užoj obitelji za vjenčanje u Wedding cityju možete pronaći na jednom mjestu. Tu uslugu pružili smo u West gateu u Zagrebu na 760 četvornih metara, a kroz suradnju s Zlatarnom Beriša – Matilda i Albert i Wedding street sada to isto nudimo ovdje, u Varaždinu.. Wedding city ima u ponudi više od 800 različitih vjenčanica, od jednostavnih, praktičnih prikladnih za vjenčanja na dalekim putovanjima do ekstravagantnih. Wedding city je jedan i sve haljine koje su dostupne u Zagrebu, dostupne su i u Varaždinu. Dakle, mladenka u Varaždinu može naručiti ono što želi iz Zagreba i bit će joj dostavljeno – poručila je Dea Olup iz Wedding cityja u kojem dobro znaju da je vjenčanje jedan poseban događaj.

– Vjenčanje je posebno i taj dan žena mora biti posebna. To je trenutak koji poštujemo i koji Wedding city mladenkama želi pružiti – rekla je Olup.

 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje