Povežite se s nama

Zabava & Stil

Recite “da” cvijećem

Objavljeno:

- dana

VIOLA

Želite li vjenčanje kao iz snova, tada je prava adresa za vas cvjetni salon Viola koji se predstavio na ovogodišnjim Danima vjenčanja u Graberju.

U ovom salonu u kojem se brinu za svaki, pa i najsitniji detalj nude kompletno aranžiranje svadbenih svečanosti s puno ukusa, stila i kreativnosti: od izrade cvjetnih aranžmana i ukrasa za crkvu, do cvjetnih dekoracija svadbenih sala, stolova, kuća mladenaca i automobila. Uz to, na jednome mjestu možete izabrati sve za vjenčanje: pozivnice, zahvalnice, natpise za stolove, kutijice za konfete, popis gostiju, cvjetne jastučiće za prstenje…

U Violi se brinu o svakom, pa i najsitnijem detalju

Svojim znanjem, iskustvom i ljubavi prema cvijeću stručno osoblje cvjetnog salona Viola pomoći će vam u izboru najljepšeg vjenčanog buketa, a s puno pažnje izradit će vam cvjetne aranžmane i bukete za sve druge prilike.

Cvjetni salon Viola možete potražiti u Varaždinskoj 94 u Trnovcu Bartolovečkom. Svaki dan za vas je otvoren od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Više informacija možete dobiti na broju telefona 042/684-400 i 092/291-7809. Potražite ih i na Facebooku.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Znamo gdje možete proslaviti Valentinovo uz “Neki to vole vruće”, Titanic te kazališnu predstavu i koncerte

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Centar za kulturu Čakovec nizom događanja pod nazivom “Tjedan Valentinova” obilježit će ovaj Dan zaljubljenih.

Program traje od 13. do 19. veljače.

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec 14. veljače održat će Romantični koncert.

Titanic, jedan od najvećih filmskih hitova u povijesti kinematografije, vraća se na velika platna u osvježenoj verziji povodom svoje 25. obljetnice, a moći će se pogledati od 10. do 13. veljače.

Prikazivat će se i romatična komedija “Što ljubav ima s tim?”.

Popularni “Neki to vole vruće” koncert će održati 15. veljače, a već 17. veljače posjetitelje očekuje vas poetsko-glazbena večer ZsaZsu, Andru Damiša i Hanu Kunić.

Kazališna grupa Lictirum pak će 16. veljače izvesti romatičnu komediju “Hotel nostalgija”.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Zamirisale krafne – s brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Božićni i novogodišnji dani su iza nas, a već nam na vrata kucaju dani fašnika.

Prvenstveno je to vrijeme koje nosi veselje i radost djeci, ali i svima koji tu istu radost žele prenijeti na druge i izmamiti osmijeh na lica i veselje u društvu.

Razni se običaji vežu uz te dane, ples, vika, maskiranje, pretvaranje… I dok jedni jedva čekaju to vrijeme, drugi ga baš i ne vole, ali gotovo svi se slažu oko jedne stvari. To je vrijeme nezaobilaznog pokladnog kolača od dizanog tijesta – krafne. Punjene čokoladom, vanilijom, šumskim voćem, prazne…, zovu nas na zalogaj više, a mi ga teška srca prihvaćamo.

S brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec veljaču.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje