U Varaždinskim Toplicama u ponedjeljak, 11. studenoga, s radom je započeo caffe bar Bernarda.

– Otvorenje je bilo u okviru programa obilježavanja Dana Varaždinskih Toplica, na sam blagdan svetog Martina, a čast da prereže vrpcu imala je gradonačelnica Dragica Ratković. U prigodnom programu nastupili su članovi mješovitog zbora župe sv. Martin, dok je župnik Stjepan Mostečak blagoslovio novootvoreni prostor. Gosti su mogli uživati u ukusnoj zakusci koju je pripremilo osoblje restorana Bernarda te mladim vinima vinarije Kopjar i domaćim rakijama. Veseli nas da smo jednom starom prostoru u Varaždinskim Toplicama udahnuli novi život – zadovoljno je poručio Andrej Oblaković, voditelj ugostiteljstva Bernarda.

A taj stari prostor je kultno mjesto na kojem je godinama radio Hotel Tonimir, omiljeno mjesto okupljanja generacija Topličanaca i brojnih gostiju.

Zeljko Joksimovic

U istom prostoru uskoro se priprema još jedno veliko iznenađenje. Naime, u sklopu istog objekta do kraja godine s radom započinje i pizzeria Bernarda, u kojoj će za pripremu ukusnih pizza biti zadužen višestruko nagrađivani mladi pizza-majstor Mario Presečki.

Već u prvom danu rada, caffe bar Bernarda imao je svoje vatreno krštenje. Veliki broj posjetitelja, vrhunska atmosfera i mnoštvo dobre zabave ispunili su bivši Tonimir na tamburaškoj večeri uz nastup Tamburaškog sastava Svita te nastupu Ljubomira Kerekeša koji je po 1305. puta izveo svojeg popularnog „Dimnjačara“.

Komentari

Komentara

loading...