U Varaždinskim Toplicama u ponedjeljak, 11. studenoga, s radom je započeo caffe bar Bernarda.

– Otvorenje je bilo u okviru programa obilježavanja Dana Varaždinskih Toplica, na sam blagdan svetog Martina, a čast da prereže vrpcu imala je gradonačelnica Dragica Ratković. U prigodnom programu nastupili su članovi mješovitog zbora župe sv. Martin, dok je župnik Stjepan Mostečak blagoslovio novootvoreni prostor. Gosti su mogli uživati u ukusnoj zakusci koju je pripremilo osoblje restorana Bernarda te mladim vinima vinarije Kopjar i domaćim rakijama. Veseli nas da smo jednom starom prostoru u Varaždinskim Toplicama udahnuli novi život – zadovoljno je poručio Andrej Oblaković, voditelj ugostiteljstva Bernarda.

A taj stari prostor je kultno mjesto na kojem je godinama radio Hotel Tonimir, omiljeno mjesto okupljanja generacija Topličanaca i brojnih gostiju.

U istom prostoru uskoro se priprema još jedno veliko iznenađenje. Naime, u sklopu istog objekta do kraja godine s radom započinje i pizzeria Bernarda, u kojoj će za pripremu ukusnih pizza biti zadužen višestruko nagrađivani mladi pizza-majstor Mario Presečki.

Već u prvom danu rada, caffe bar Bernarda imao je svoje vatreno krštenje. Veliki broj posjetitelja, vrhunska atmosfera i mnoštvo dobre zabave ispunili su bivši Tonimir na tamburaškoj večeri uz nastup Tamburaškog sastava Svita te nastupu Ljubomira Kerekeša koji je po 1305. puta izveo svojeg popularnog „Dimnjačara“.

Komentari

Komentara