Povežite se s nama

Međimurje

Šenkovec: 7. srpnja druženje s poduzetnicama uz bogat program u organizaciji Women in Adria

Objavljeno:

- dana

Nakon izuzetno uspješnog ljetnog partya prošle godine u Zagrebu, Women in Adria nastavljaju party i u drugim gradovima uz još bolji program.

Zabava sezone pod nazivom „Summer Garden Mingle“ održat će se 7. srpnja u 19 sati u okruženju prirode u Čakovcu, uz druženje u raskošnom vrtu Ksenije Vrbanić i njezine firme „Xenia Design“ na adresi Ksajpa ul. 2A, 40.000 Šenkovec.

Pripremljen je bogati program uz catering, pića, zanimljivu ponudu brojnih brandova te opušteni networking i uživanje.

Očekuje vas vrhunska glazba, službeni fotograf i tombola, a svaka uzvanica dobit će i bogati „goodie bag“ partnera i sponzora.

– Budite u društvu poduzetnica i ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju u ljetnom stilu! – poručuju organizatori.

Za članice „Women in Adria“ event je besplatan, a svi ostali mogu platiti ulaznicu po simboličnoj „last minute“ cijeni od 60 kn (PDV uključen).

U cijenu su uključeni hrana i piće tijekom cijele večeri, bogati goodie bag, službeni fotograf, sudjelovanje u tomboli (možete i sami dati vlastite proizvode/usluge za tombolu te se tako promovirati) te sve ostalo po programu.

Obavezna je prijava putem obrasca na linku (na mail će vam stići podaci ako uplaćujete za event).

– Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer. Pridržavamo se svih epidemioloških mjera. Ukoliko pripadate rizičnim skupinama ili se ne osjećate dobro, molimo da ne dolazite. Sve dodatne informacije dostupne su na [email protected] ili na 091/6128-200 – ističu organizatori.

Međimurje

U Oporovcu misna slavlja i proštenje povodom blagdana Gospe Snježne

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Studio VIPRO

Svečano je danas u Oporovcu, gdje se slavi blagdan Gospe Snježne uz proštenje.

Misna slavlja na rasporedu su od 10.30 te 15 sati, pri čemu je već održano jedno ujutro u 7.30.

U 19.30 organizira se pak proščenjska zabava uz Mirka Švendu Žigu i Oporovskog teteca.

Nastavite čitati

Međimurje

Dan Kuršanca na blagdan Gospe Snježne obilježen u svečanom tonu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Svetom misom, polaganjem vijenaca, sportskim igrama te zabavom i druženjem obilježen je Dan Kuršanca. Ovo naselje u sastavu Grada Čakovca 5. kolovoza (blagdan Gospe Snježne) obilježava kao svoj dan.

Kao i ranijih godina, položen je vijenac i zapaljene svijeće podno spomenika Branku Kosu. Odavanjem počasti ovom jedinom poginulom hrvatskom branitelju iz Kuršanca, ujedno je i obilježen današnji Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Uime Grada Čakovca i Mjesnog odbora Kuršanec vijenac su položili predsjednik Gradskog vijeća Josip Varga i predsjednik Mjesnog odbora Siniša Kregar. Uz članove obitelj, počast poginulim Kosu dali su i predstavnici udruga koje djeluju na kuršanečkom području i brojni mještani, a molitvu za njega i sve poginule branitelje predvodio je župnik Župe sv. Nikole biskupa Novo Selo na Dravi, vlč. Ivan Munđar.

Velečasni Munđar predvodio je i misno slavlje u kapeli Gospe Snježne, te molitvu pred svečani ručak. Pozdravljajući okupljene, predsjednik Gradskog vijeća Josip Varga, mještanima je čestitao njihov dan te ih pozvao da svi zajedno radimo kako bi uvjeti života i rada na cijelom gradskom području bili na visokoj razini. Mještanima, posebno onima koji aktivno sudjeluju u društvenom životu preko neke od udruga, zahvalio se na svemu što čine kako bi se naš grad predstavio u što boljem svjetlu.

– Ove godine obnovljeno je pročelje na društvenom domu, postavljena kamera za kontrolu prometa, na nekoliko mjesta uređena oborinska kanalizacija, postavljeno novo dječje igralište, a čim se otvori mogućnost, za sufinanciranje putem europskih fondova, prijavit će se dogradnja školske sportske dvorane – kažu iz Grada Čakovca.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje