Međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji, organizira besplatne radionice za djecu u Varaždinu!

Prema rezultatima znanstvenih istraživanja, dnevno primamo 100 puta više informacija nego što li je prosječan čovjek primao prije samo 30 godina. U pvoj Školi polaznike se uči kako tu ogromnu količinu informacija kvalitetno primiti – kako u kratkom vremenu izdvojiti bitne informacije te kako povećati kapacitet za prijem informacija korištenjem specijalnih tehnika brzog čitanja. Nadalje, polaznici uče kako primljene informacije efektivno pohraniti u mozgu i učinit ih brzo dostupnima kad zatrebaju. Na kraju, uče kako kvalitetno prezentirati sve što su naučili, a to je ono što se kroz klasično obrazovanje rijetko nauči, objašnjava Ana Koren Friščić, vlasnica Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Varaždinu.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je jedinstvena škola u Hrvatskoj i namijenjena je svima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu te u svakodnevnom životu. Idealni polaznici programa ove Škole su pametna, ali pomalo lijena djeca ili pak marljiva, ali pomalo zbunjena i dekoncentrirana djeca, kao i oni đaci koji izrazito vole jedan ili dva predmeta, a ostale predmete ne vole. Također, interesna skupina Škole brzog čitanja i mudrog učenja jesu i djeca koja puno vremena ulažu u sportske aktivnosti – ova Škola će ih naučiti kako da s manje utrošenog vremena svladaju školsko gradivo kako bi mogli uskladiti školske i sportske obaveze.

Program Škole traje šest mjeseci. Nastava se organizira u tri vezana školska sata vikendom ili radnim danom poslijepodne. Roditelji imaju mogućnost priključiti se svojoj djeci na završnoj radionici kako bi im bili podrška u implementaciji naučene metodologije u njihovom svakodnevnom učenju. Osim za djecu školskog uzrasta, ovaj program organizira se i za odrasle.

Škola je jedinstvena i po tome što je po završetku šestomjesečnog programa moguće nastaviti njegovati naučene tehnike i vještine u Klubu mudrog učenja.

Škola u Varaždinu trenutno provodi besplatne radionice i testiranja budućih polaznika za upis u jesenske grupe.
Informacije i predbilježbe za besplatne informativne radionice 27. i 29. kolovoza:
http://brzocitanjeiucenje.eu/prijava/ ili na brzocitanjeiucenjeVZ@gmail.com.

Komentari

Komentara

loading...