Povežite se s nama

Život i društvo

Smijehom protiv raka pluća: predavanje o pušenju, a potom predstava “Dimnjačar”

Objavljeno:

- dana

Bolnica u Klenovniku

Prva ovogodišnja akcija Udruge oboljelih i liječenih od karcinoma pluća “Kaj sad?” pod nazivom “Smijehom protiv raka pluća” bit će održana u ponedjeljak 16. ožujka u velikoj dvorani Službe za plućne bolesti i TBC Klenovnik u 17 sati.

– Organiziramo edukativno predavanje “Štetnost pušenja i stanje plućnog zdravlja u EU“ autora i predavača dr. Vilima Kolarića, specijalista pulmologa. Nakon predavanja slijedi poklon svim našim članovima i prijateljima, kao i djelatnicima Službe za plućne bolesti i TBC u Klenovniku, a to je kazališna predstava Dimnjačar u izvedbi Ljubomira Kerekeša – najavljuje dopredsjednica udruge “Kaj sad” Manuela Hojsak.

Izvor:
Foto: Udruga Kaj sad

Život i društvo

‘Život na vagi’ preselio se u Međimurje: ‘Probudim se svako jutro i pomislim da sam u raju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nova sezona ‘Života na vagi’, osim snažne volje i ustrajnosti novih 16 kandidata, opet će pokazati ljepote jednog kraja Lijepe Naše. Još jednom ekipa je smještena u mjestu bogate kulture, povijesti i mnoštva prirodnih ljepota, ovaj put Međimurju!

Na krajnjem sjeveru Hrvatske snimanje je u punom jeku, a treneri Mirna Čužić i Edo Mehmedović te kandidati već su se naviknuli na novu svakodnevicu, javlja RTL.

Njihov novi dom nalazi se u neposrednoj blizini Toplica Sveti Martin koje nude wellness i bazene, kilometarske pješačke staze, sportske terene, a okruženi su prekrasnom prirodom…

-Kad sam vidjela gdje ćemo biti smješteni, poželjela sam da me netko uštipne jer sam mislila da sanjam. Oduševile su me kućice koje su u skladu s prirodom. Volim drvo i takvo uređenje interijera daje mi osjećaj topline i doma. Ali i cijeli okoliš je predivan; stari mlin, potočić posred kampa i gusto zelenilo koje ga okružuje idealno su okruženje koje treba i nama, a posebno kandidatima nakon napornih treninga. No svugdje gdje je lijepa priroda, vidim samo raj za dušu – rekla je Mirna.

Nastavite čitati

Život i društvo

Svi su pozvani na „6. španciranje po Varaždin Bregu“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Gornji Kneginec, pod pokroviteljstvom Općine, Udruga vinogradara i voćara Varaždinbreg organizira „6. španciranje po Varaždin Bregu“.

Početak programa i okupljanje sudionika je u subotu, 22. lipnja, u 16:30 sati u parku ispred Osnovne škole Kneginec Gornji.

Ruta šetnje je 5 kilometara uz tri postaje za osvježenje i druženje.

Kotizacija je 10 eura, a uključuje majicu s otisnutim logom Općine, udruge i nazivom programa, čašu, etui te gulaš i piće uz živu glazbu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje