Povežite se s nama

Život i društvo

Srebrno vjenčano prstenje

Objavljeno:

- dana

DOMINIK SREBRNARNICA

Posjetite nas u Lumini centru ili u Čakovcu, Koprivnici i Zagrebu.

Srebro je uvijek “in”, a rekli bismo u novije vrijeme i više nego ikada. U modnim krugovima se već duže govori – srebro je novo zlato te neki od najvećih svjetskih modnih dizajnera biraju upravo taj nakit za potpuni styling svojih kreacija, svečanih ili dnevnih.

Za sve prilike

Srebrni nakit elegantno dopunjuje svečano izdanje mladenke i mladenca

Svojim plemenitim sjajem i decentnošću srebrni nakit je uistinu fantastičan za sve prilike, a posebice za jednu od najsvečanijih – vjenčanje, kada elegantno dopunjuje svečano izdanje mladenke i mladenca.

I godinama nakon vjenčanja – srebrno prstenje će se profinjeno uklapati u vaše svakodnevne modne kombinacije te biti vrijedan i emotivan podsjetnik na taj dan i pripadanje ljubavi svog života.

Popusti!

Dominik srebrno vjenčano prstenje dostupno je u raznovrsnim dizajnerskim kombinacijama, a ujedno je i cjenovno vrlo prihvatljivo, što svakako nije nevažno. Također, na gotovinsko plaćanje odobravamo popust od 20 posto, a na kartično plaćanje 10 posto.

Posjetite našu srebrnarnicu u Varaždinu u Lumini centru ili u ostalim gradovima, Čakovcu, Koprivnici ili u Zagrebu.
Prepoznat ćete ih po našem ljubaznom i strpljivom osoblju te predivnom nakitu koji čeka upravo na vas!

Ponudu pogledajte na našoj internet stranici: www.dominik-nakit.hr.

RAZNE KOMBINACIJE

Dominik srebrno vjenčano prstenje dostupno je u raznovrsnim dizajnerskim kombinacijama, a ujedno je i cjenovno vrlo prihvatljivo.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Na hitnoj sjednici varaždinskog Gradskog vijeća prihvaćene ponude za zakup zemljišta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak je održana sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina koja je sazvana po hitnom postupku.

Prema riječima zamjenika gradonačelnika Miroslava Markovića razlog hitnosti je da bi poljoprivrednici koji su dali ponude za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta na području Grada Varaždina mogli na vrijeme krenuti u ovogodišnju sjetvu.

Na sjednici je prisustvovalo 16 vijećnika koji su na kraju većinom glasova izglasali odluku o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta. Donošenje odluke na Gradskom vijeću je preduvjet za sklapanje ugovora o zakupu i uvođenja zakupaca u posjed.

Javnim natječajem bilo je obuhvaćeno 16 katastarskih čestica koje se daju u zakup na rok od 15 godina i 40 katastarskih čestica koje se daju u zakup na rok od 5 godina.

Nastavite čitati

Život i društvo

Sve nedjelje, praznici i blagdani do kraja 2024. u Ludbregu proglašeni javnim manifestacijama i sajamskim danima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ludbreg donio je Zaključak da će sve nedjelje do kraja godine, kao i blagdani  te praznici biti takozvani sajamski dani.

-U svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti i povećanja obujma turističke ponude Grad Ludbreg i Turistička zajednica područja Centar svijeta provode različite aktivnosti na proširenju kulturno-turističke ponude. Tako se sve nedjelje  u razdoblju od 1. svibnja 2024. do 31. prosinca 2024. godine proglašavaju danima javnih manifestacija i sajamskim danima na području Grada Ludbrega – objavili su u Gradu Ludbregu.

Pojedine aktivnosti i programi odvijat će se i u dane praznika ili neradnih dana te se, pored nedjelja, u toku godine danima javnih manifestacija i sajamskim danima proglašavaju ovi dani: 30. 05. 2024. – Dan državnosti i Tijelovo – četvrtak, 22. 06. 2024. – Dan antifašističke borbe – subota, 5. 08. 2024. – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja-ponedjeljak, 15. 08. 2024. – Velika Gospa – četvrtak, 1. 11. 2024. – Dan svih svetih – petak, 18. 11. 2024. – Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje – ponedjeljak i 26. 12. 2024. – Sveti Stjepan – četvrtak.

-Prigodna prodaja na kioscima, štandovima i slično, kao sastavni dio javnih i sajamskih manifestacija  može započeti najranije u 6:00 sati i završiti  najkasnije do 22:00 sata, a u dane manifestacije „Ludbreška Sveta Nedjelja“ može započeti najranije u 6:00 sati i završiti najkasnije do 24:00 sati – kažu u Gradu Ludbregu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje