Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ i Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ dobile su vrijednu donaciju trgovačkog centra SUPERNOVA. Radi se o više od 100 komada namještaja, 50-ak za svaku udrugu, koje će iskoristiti za opremanje svojih prostora u koprivničkom kampusu.

Više od 200 djelatnika koprivničke Supernove ponosno je na donaciju

Upraviteljica shopping centra SUPERNOVA magistra Patricija Tkalčec naglasila je da se jedan od gospodarskih parametara dugoročne održivosti objekta sastoji u strategiji podržavanja razvoja lokalne zajednice kroz usku implementaciju u suživot regije.

 

SUPERNOVA je primila zahvalnicu Gradskog društva Crvenoga križa Koprivnice

– Više od 200 djelatnika naše koprivničke Supernove ponosno je i zahvalno što smo u lokalnim udrugama pronašli vjerne prijatelje. Riječ je o partnerima koje izuzetno poštujemo, stoga ćemo se uvijek truditi podržavati i poticati ovakve dobrotvorne projekte – zaključila je upraviteljica Tkalčec.

Volimo volontiranje

Na završnoj konferenciji projekta „Volimo volontiranje“, financiranog iz Europskoga socijalnog fonda u okviru natječaja „Podrška organizatorima volontiranja za unapređenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa“, SUPERNOVA je primila zahvalnicu Gradskog društva Crvenoga križa Koprivnice temeljem promicanja programa od rujna 2017. do kolovoza 2019. godine.

 

Komentari

Komentara

loading...