Hrvatski sportski plesni savez s ponosom predstavlja projekt “ZAPLEŠI” u pet hrvatskih gradova među kojima je i Varaždin.

“ZAPLEŠI” je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a, a koji će zajedno s ovogodišnjim pobjednicima “Plesa sa zvijezdama”, Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić, u koncertnoj dvorani varaždinskog HNK-a, u ponedjeljak 23. rujna, u 20 sati predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

Varaždinsko gostovanje organizirano je uz potporu varaždinskih klubova Takt i sportskog plesnog kluba Valcer, a ulaznice možete rezervirati putem elektroničke pošte javnost@hsps.hr.

Na malim ekranima ste imali priliku vidjeti što se dogodi kad se upari poznati glumac Slavko Sobin i najtrofejnija plesačica u Hrvatskoj, a sada ćemo vidjeti kako će se zajedno snaći na kazališnim daskama!

Tamo će im se pridružiti reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza:

Vedran Sraga i Paula Hude, Jurica Kavran i Tihana Vusić, Artur Posedkin i Patricia Herceg, Patrik Seretin i Ema Pilić, te Franco Marinović i Hana Grahovac.

S njima će zaplesati i profesionalni plesni par Filip Debelec i Marijeta Rimay, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i Mateo Cvenić i Ela Vuković, te Mario Ožbolt i Paula Jeričević, dok koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević.

 

 

Komentari

Komentara