U sklopu 11. Tjedna smijeha Kerekesh teatra u ludbreškoj kinodvorani Centra za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ i ove će godine biti izvedene predstave.

U petak, 6. ožujka, bit će izvedena predstava Kerekesh teatra „Pod hitno na hitnu“.
O predstavi: “U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno s nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samouvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.”

Predstava počinje u 21 sat, a cijena ulaznice je 50 kuna.

Dan kasnije bit će izvedena predstava „Udavače“. Najnovija predstava Hit teatra „Udavače“ britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti.

Predstava počinje u 17 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna.

Ulaznice su u pretprodaji u tajništvu Centra za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“, a kupiti ih možete radnim danom u periodu od 7:30 do 15 sati.

Cijena ulaznice na dan predstave bit će 60 kuna.

Komentari

Komentara