Povežite se s nama

Sport

TK Varaždin 1181 na putu povratka u I. ligu

Objavljeno:

- dana

TENIS

TK Varaždin 1181odigrao je dva susreta II. Hrvatske teniske lige i ostvario dvije vrlo bitne pobjede koje su klub postavile na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. 

Prvi je bio susret protiv TK Ponikve II iz Zagreba koji je 2015. proglašen za najbolji klub u Hrvatskoj. Pobjeda od 7:0 pokazuje koliko su varaždinski igrači dobro pripremljeni i koliko ozbiljno shvaćaju ovo natjecanje. Pojedinačni rezultati: Luka Zubčić – Artur Vašarević 6:7, 3:6, Nikola Šolaja – Hrvoje Šipuš 3:6, 0:6, Borna Bartolović – Marko Šiprak 6:7, 3:6, Valentino Novak – Danijel Šantl 3:6, 2:6, Jan Pehnec – Tihomir Culjak 2:6, 1:6, Levar/Zubčič – Juzbašić/Šiprak 6:7, 3:6, Bartolović/Golac – Culjak/Šantl 4:6, 2:6.
U zaostalom susretu protiv TK Vinkovci TK Varaždin 1181 pobijedio je ponovo sa 7:0- Pojedinačni rezultati pokazuju da gosti nisu mogli uzeti niti jedan bod odnosn o odnjeli su kući samo jedan set: Artur Vašarević – Kristiojan Ikić 6:1, 6:2, Hrvoje Šipuš – Matej Čanaki 6:1, 6:1, Marko Šiprak – Bruno Jurić 7:5, 6:0, Danijel Šantl – Mišel Matijević Mišel 6:1, 6:0, Tihomir Culjak – Ivan Ikić 6:0, 6:1, Vašarević/Šantl – Čanaki/Matijević 6:0, 6:1, Juzbašić/Culjak – Ikić/Ikić 4:6, 6:2, 10:7.
TK Varaždin 1181 do sada je izgubio samo 1 bod i nema ozljeđenih igrača te se nadaju se dobrom nastavku sezone.Već u petak dočekuje TK Koprivnica koji su glavni konkurenti Varaždincima za ulazak u I. Ligu.

Izvor:
Foto:

Sport

Nogometna subota: Nikola Golenja Ribi presudio Varteksu, slavlje Podravine

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Predstavnici iz Varaždinske županije, Varteks i Podravina odigrali su susrete 7. kola 3. NL Sjever.

Varteks je na stadionu Sloboda poražen od Graničara iz Kotoribe s 2:0. Oba pogotka za Kotoripčane postigao je Nikola Golenja, popularni Ribi. U 19. minuti 34-godišnji veznjak pogodio je iz slobodnjaka, a isti igrač u strijelce se upisao u 53. minuti.

Ovim porazom Varteks je pao na 3. poziciju Lige s 15 osvojenih bodova, tri manje od vodeće Bilogore i dva manje od drugoplasiranog Poleta iz Sv. Martina na Muri.

Do slavlja istim rezultatom stigla je ludbreška Podravina protiv Pitomače. Golove za Ludbrežane postigli su Sven Golub i Noa Došen.

U Elitnoj ŽNL u subotu, 28. rujna odigrana su dva susreta. Ivančica i Razvitak odigrali su 1:1, dok je Dubravka-Zagorac s 2:0 svladala Novi Marof.

Nastavite čitati

Sport

3. NL Sjever: Varteks dočekuje Graničar, a Podravina Pitomaču

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varteksa u subotu u 16 sati, igraju 7. kolo 3. NL Sjever,  po prvi puta s prve pozicije na tablici.

Protivnik će im biti šestoplasirani Graničar iz Kotoribe, ekipa koja je dosad jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva.

– Lijepo je biti prvi na tablici, ali to baš ništa ne znači ako se ne nastavimo dokazivati. Moramo to potvrđivati i napredovati iz kola u kolo, ako želimo biti na vrhu i na kraju sezone – rekao je Filip Hrženjak za klupske stranice.

Subotnji protivnik nije nimalo bezazlen; uostalom, tek su tri boda iza Bumbara.

Svakog protivnika respektiramo, a vidimo da je Graničar na vrlo dobroj poziciji na tablici. Znam da su doveli dosta novih igrača. Ipak, mi se ne bojimo nikoga, a nadam se da ćemo to i potvrditi u subotu. Kao i u svim dosadašnjim utakmicama, krećemo maksimalno ozbiljno od prve minute, uz podršku s tribina, i nadam se novim tri boda – zaključio je strijelac pobjedničkog gola u prošlom kolu protiv Dinama u Domašincu.

Dodajmo da nogometaši Podravine ugošćuju Pitomaču.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje